Par Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) čempionvienību U-16 vecuma grupā (2007. dz.g.) svētdien Rīgā kļuva FS "Metta".

Turnīra finālā Jāņa Skredeļa stadionā FS "Metta" ar rezultātu 3:0 (3:0) uzvarēja SK "Super Nova" vienaudžus. Visi vārti tika gūti pirmajā puslaikā, kad divreiz izcēlās Dominiks Romenskis, bet vienreiz precīzs bija Henrijs Gulbis.

Abas komandas iepriekš savā starpā tikās jau apakšgrupu posmā, kad pārāki ar 1:0 bija FS "Metta" futbolisti. Tās savā grupā ieņēma pirmās divas vietas, bet vēlāk izslēgšanas spēlēs divu maču summā FS "Metta" pārspēja JDFS "Alberts" un "Klaipedos FM" no Lietuvas, kamēr SK "Super Nova" uzvarēja Lietuvas vienības "Žalgiris" un "FA Panevezys-PRSG".

Plānots, ka čempioni vēlāk svinīgi tiks apbalvoti 11. septembrī Latvijas un Velsas nacionālo izlašu spēles puslaiku pārtraukumā.

Kā ziņots, SK "Super Nova" klubs būs pārstāvēts arī U-15 vecuma grupas (2008. dz.g.) finālā, kurā 30. septembrī Kauņā būs jāmērojas spēkiem ar "NFA BE1" jauniešiem.

Informācija par turnīra spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com.

Kā ziņots, pirmajā BYFL sezonā pērn spēkiem mērojās pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 vecuma grupā, bet šajā sezonā turnīrs paplašinājies, klāt nākot arī U-16 vecuma grupai.