Vadošais pārnēsājamo spēkstaciju un saules ģeneratoru ražotājs "EcoFlow" kļūst par Latvijas Futbola federācijas (LFF) sponsoru, sniedzot Latvijas futbola izlasēm enerģiju un atbalstu.

"EcoFlow" finansiāli atbalstīs izlases, lai caur komunikāciju palīdzētu paplašināt futbola auditoriju un stiprinātu futbola lomu Latvijas sabiedrībā.

LFF prezidents Vadims Ļašenko: "Mēs lepojamies, ka LFF saimei pievienojas spēcīgi zīmoli, kuriem ir svarīga futbola izaugsme. "EcoFlow" ir savas nozares līderis, kas izceļas ar savu produktu kvalitāti un kreativitāti. Īpaši aizrauj fakts, ka, iegādājoties "EcoFlow" produkciju, iespējas nesekot līdzi futbolam pietuvinās tuvu nullei, jo tagad ar "EcoFlow" spēkstacijām skatīties futbolu var jebkurā vietā".

LFF Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers: ""EcoFlow" savu ienākšanu futbolā uzsāka ar iesaistīšanos UEFA Čempionu līgas Final 4 turnīrā telpu futbolā, kas norisinājās Rīgā. Esam pagodināti, ka no šī gada "EcoFlow" būs vēl tuvāks ar Latvijas futbolu. Šis atbalsts mums ir ļoti svarīgs, lai turpinātu mūsu stratēģiju būt sasniedzamiem jaunām auditorijām un veicināt futbola pieejamību sabiedrībā".

"EcoFlow" vīzija ir virzīt pasauli uz tehnoloģijām balstītu un videi draudzīgu vietu. Uzņēmuma misija jau no pirmās dienas ir nodrošināt viedus un videi draudzīgus enerģijas risinājumus indivīdiem, ģimenēm un sabiedrībai kopumā. "Mēs esam, bijām un turpināsim būt uzticams un uzticams enerģijas pavadonis lietotājiem visā pasaulē. Mums ir liels prieks, ka "EcoFlow" jauda tiek nodota arī sportam un futbolam," izceļ uzņēmums.

"EcoFlow" Technology ir portatīvo akumulatoru vai portatīvo akumulatoru spēkstaciju ražotājs. Baterijas var uzlādēt, izmantojot elektrības kontaktligzdas un/vai saules paneļus. Populārākā līnija saucas "DELTA Pro", ko žurnāls "Time" nosauca par vienu no 100 labākajiem 2021. gada izgudrojumiem. No 2021. gada ELKO ir oficiālais tā pārstāvis un izplatītājs Baltijā. 

lv.ecoflow.com