Par "Optibet" Nākotnes līgas augusta mēneša labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukts "Riga FC-2" komandas ukraiņu viesspēlētājs Maksims Parhomenko.

Pašlaik 19 gadus jaunais futbolists augustā visās četrās savas komandas spēlēs laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes, palīdzot rīdziniekiem iekrāt divas uzvaras un divus neizšķirtus, kas "Riga FC-2" pašlaik ierindo kopvērtējuma otrajā vietā punktu aiz Grobiņas SC/LFS. Savu varēšanu viņš īpaši apliecināja graujošajā 9:0 uzvarā pār "Rēzekni", kad izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem.

Ar desmit gūtiem vārtiem M. Parhomenko pašlaik ir turnīra otrais rezultatīvākais spēlētājs, par viena precīza sitiena tiesu atpaliekot no JDFS "Alberts" futbolista Emīla Evelona.

Līdzjutēju balsojumā M. Parhomenko apsteidza Andri Krušatinu (Grobiņas SC/LFS), Iļju Isajevu (JFK "Ventspils") un Markusu Kalniņu (FK "Dinamo Rīga").

Iepriekš aprīlī par mēneša labāko spēlētāju tika atzīts RFS-2 komandas pārstāvis Efraims Valutadatils, maijā pie balvas tika Renē Baumanis no "Leevon Saldus" vienības, bet jūnija/jūlija balva pienācās Markusam Ivulānam no Skanstes SK.

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no www.ManiVitamini.lv.