Noslēdzošajā Baltijas kausa izcīņas spēlē Latvijas WU-15 meiteņu izlase svētdien Lietuvā ar rezultātu 5:0 (0:0) sagrāva Fēru salas un otro reizi pēc kārtas kļuva par turnīra uzvarētāju.

Liene Vāciete šīs spēles sākumsastāvā veica piecas izmaiņas. Visus trīs mačus Latvijas izlases starta vienpadsmitniekā turnīrā uzsāka piecas futbolistes.

Pēc bezvārtu neizšķirti aizvadīta spēles pirmā puslaika Latvijas izlase turpinājumā spēja parūpēties par uzvaru un nepieciešamo pārsvaru, lai izcīnītu kopvērtējuma pirmo vietu. Vārtus guva Laura Paegle (50. minūtē), Lote Aleksandrova (55. minūtē), Jekaterina Haritonova (61. un 80. minūtē) un Anna Artemjeva (64. minūtē).

Pirms tam turnīru Latvijas izlase trešdien sāka ar neizšķirtu pret Igauniju (1:1), kamēr Lietuva dalīja punktus ar Fēru salām (3:3). Piektdienas mačos Latvija un Lietuva cīnījās neizšķirti 1:1, bet Fēru salas ar 5:2 pārspēja Igauniju. Svētdienas pirmajā spēlē Lietuva ar 3:1 uzvarēja igaunietes.

Latvijas un Lietuvas izlases iekrāja pa pieciem punktiem, tomēr labākas gūto un zaudēto vārtu starpības dēļ (+5 pret +2) pirmās bija latvietes.

Izlases sastāvā bija pulcētas desmit vietējo klubu spēlētājas un viena futboliste no Norvēģijas.

Pērn par Baltijas kausu šī vecuma izlases cīnījās Rīgā, kad Latvijas izlase ierindojās pirmajā vietā pēc panākumiem pār Lietuvu (5:1) un Fēru salām (5:0), kā arī neizšķirta pret Igauniju (1:1).