Sekojot U-14 Attīstības grupas komandas piemēram, Augšdaugavas NSS pārstāves kļuvušas par Latvijas meiteņu čempionāta U-12 Attīstības grupas uzvarētājām.

Šajā turnīra deviņas komandas ar sabraukumiem Tukumā, Kārsavā, Jelgavā un Iecavā aizvadīja viena apļa spēles.

Augšdaugavas NSS jaunās futbolistes tika pie astoņām uzvarām un viena neizšķirta, kad punkti tika dalīti ar FK "Tukums 2000" (4:4). Otrajā vietā trīs punktus aiz uzvarētājām ierindojās FS "Jelgava", kas savu vienīgo zaudējumu piedzīvoja tieši pret vēlākajām čempionēm (0:2), bet vēl par trim punktiem atpalika FK 33/"Ķeguma skola".

Magdalēna Čamāne no Augšdaugavas NSS ar 22 vārtiem kļuva par dalītu rezultatīvāko turnīrā un čempionāta labākās spēlētājas balvas ieguvēju, bet par labāko vārtsardzi tika nosaukta Darta Perhuroviča no FS "Jelgava". Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Varvara Bukina (SFK "Rīga"), Daniela Šuršina (SK "Imanta"), Anastasija Besedina (SK "Kuorsova"/ZAFC), Marta Kubliņa (FK "Tukums 2000"), Milāna Juška (FK "Iecava"), Amanda Elza Zemvalde (Rīgas Futbola skola-2), Paula Zīmele (FK 33/"Ķeguma skola"), kura arī turnīrā guva 22 vārtus, Ana Vikija Kapuste (FS "Jelgava") un Darja Rakicka (Augšdaugavas NSS).

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.