Rīgas Futbola skolas komanda ieguvusi savu otro titulu šīs sezonas Latvijas meiteņu futbola čempionātā, demonstrējot nevainojamu sniegumu U-12 Elites grupā. Šajā vecumā pirmo vietu Rīgas klubs izcīnīja arī pērn.

Desmit turnīra spēlēs galvaspilsētas pārstāves svinēja desmit uzvaras un ielaida tikai vienus vārtus, bet gūto un zaudēto vārtu starpība viņām bija +100. Tādējādi zeltam U-14 Elites grupā pievienots arī šis panākums, kas kaldināts sešu komandu konkurencē ar sabraukumiem Olainē.

Otrajā vietā ierindojās Liepājas Futbola skola, kas līdzās zaudējumiem pret Rīgas Futbola skolu punktus zaudēja vēl tikai noslēdzošajā mačā pret SK "Amber Stars" (1:1). Tieši šī komanda kopvērtējumā ieņēma trešo vietu, no liepājniecēm atpaliekot par trim punktiem.

Aiz goda pjedestāla izkārtojās attiecīgi FS "Metta", Rēzeknes novada BJSS un FK "Olaine".

Patrīcija Laursone no Rīgas Futbola skolas, kura ar 24 gūtiem vārtiem šajā rādītājā atpalika tika no savas komandas biedrenes Jūlijas Močeņovas (28), tika atzīta par čempionāta labāko spēlētāju, bet labākās vārtsardzes gods tika Karīnai Janekai no Liepājas Futbolas skolas. Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Leila Kotoviča (FK "Olaine"), Sofija Karpova (Rēzeknes novada BJSS), Helēna Grīnberga (FS "Metta"), Viktorija Gūtmane (SK "Amber Stars"), Deizija Endžela Milaite (Liepājas Futbola skola) un Jūlija Močeņova (Rīgas Futbola skola).

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.