Augšdaugavas NSS komanda kļuvusi Latvijas meiteņu čempionāta U-14 Attīstības grupas uzvarētāju.

Šajā turnīrā piecas komandas aizvadīja divu apļu turnīru, satiekoties sabraukumos Ķekavā, Rēzeknē un Jelgavā.

Augšdaugavas NSS savā kontā ierakstīja septiņus panākumus un vienu neizšķirtu, kas tika fiksēts turnīra pirmajā spēlē pret FK "Auda" (1:1). Tieši Ķekavas futbolistes kopvērtējumā ieņēma otro vietu, savu vienīgo zaudējumu čempionātā piedzīvojot tieši pret Augšdaugavas NSS – 1:2 otrajā aplī.

Uz kopvērtējuma zemākā pakāpiena kāpa Rēzeknes BJSS, bet attiecīgi ceturtā un piektā vieta SK "Vēsma" un SK "Imanta" komandām.

Jekaterina Haritonova no Augšdaugavas NSS tika nosaukta par čempionāta labāko spēlētāju, turklāt viņai ar 26 precīziem sitieniem arī rezultatīvākās futbolistes gods. Labākā vārtsardze bija Evelīna Lielgalve no FK "Auda", bet komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Megija Jaunekle (SK "Imanta"), Emīlija Grauda (SK "Vēsma"), Katrīna Lukaševiča (Rēzeknes BJSS), Annija Ilvesa (FK "Auda") un Ligija Čamāne (Augšdaugavas NSS).

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā risinās piecās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās), kā arī U-10 un U-8 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.