Latvijas Futbola federācija (LFF) šogad "Erasmus+" personāla mobilitātes sporta jomā programmas ietvaros nodrošinājusi Eiropas Savienības līdzfinansējumu, kas dod iespēju federācijas darbiniekiem doties pieredzes apmaiņas braucienos uz citu valstu futbola federācijām, tādējādi ceļot darbinieku kvalifikāciju un palīdzot gūt jaunas iemaņas.

Apstiprinātais LFF projekts programmas ietvaros šogad ļauj sešiem LFF darbiniekiem doties pieredzes apmaiņas braucienos uz Rumānijas, Nīderlandes un Slovākijas futbola federācijām. Pārņemot un iegūstot jaunas zināšanas, šie braucieni ļaus ieviest jaunas iestrādnes brīvprātīgo piesaistes, futbola sociālās atbildības un sieviešu futbola segmentos pašmāju futbolā.

Šī programma sniedz iespēju sporta organizāciju darbiniekiem doties ārvalstu mobilitātē savu kompetenču un kvalifikācijas uzlabošanai, kā arī jaunu iemaņu iegūšanai, tādējādi veicinot organizāciju attīstību un to kapacitātes celšanu.

"Šī ir lieliska iespēja nodrošināt papildu ieguldījumu mūsu darbinieku profesionālajā izaugsmē, paplašinot viņu redzesloku un kompetences. Iegūtās zināšanas tiek pārnestas Latvijas futbola ikdienas procesos ar īpašu uzsvaru un sociālās atbildības un tautas sporta segmentiem," skaidro LFF ģenerālsekretārs Arturs Gaidels. "Darbs ar Eiropas Savienības un "Erasmus+" piedāvātajām programmām ir viens no interesantākajiem jaunajiem virzieniem, kuriem pievēršam sistemātisku uzmanību no mūsu organizācijas puses. Mēs tajā saskatām lielas iespējas un pievienoto vērtību, tāpēc šogad ES projektu speciālista Kārļa Boitmaņa vadībā plānojam piedāvāt LFF biedriem iespēju piedalīties īpašos semināros, lai iepazīstinātu ar dažādu fondu iespējām."

  • Aktivitātes Nr.: KA182-SPO
  • Programmas darbību administrē Valsts izglītības attīstības aģentūra