Latvijas nacionālā futbola izlase pirmdien, 8.jūnijā, Jūrmalā uzsākusi gatavošanos 2016.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlei pret Nīderlandi. Kā ziņots, valstsvienības kandidātu sarakstā iekļauti 22 futbolisti.

Pirmdien un otrdien valstsvienības treniņi ir slēgti mediju apmeklējumam, savukārt trešdien, 10.jūnijā, treniņš vakarā notiks Skolas stadionā. Jāpiebilst, ka pirmdien pēc treniņa beigām valstsvienības spēlētāji un oficiālās personas ar saviem autogrāfiem, suvenīriem un kopbildi iepriecināja vairāk nekā 100 jaunos futbolistus no Jūrmalas un Saurišiem, kas savu treneru un vecāku pavadībā bija izrādījuši interesi apmeklēt valstsvienības treniņu klātienē.

Latvijas izlases oficiālais pirmsspēles treniņš (mediju pārstāvjiem atklātas pirmās 15 minūtes) paredzēts ceturtdien, 11. jūnijā plkst 18:30 Skonto stadionā, Rīgā. Pirms tam - plkst 17:45 - mediju pārstāvji tiek laipni aicināti klātienē apmeklēt valstsvienības pirmsspēles oficiālo preses konferenci Skonto hallē esošajā preses konferenču zālē, kurā piedalīsies komandas galvenais treneris Marians Pahars un kāds no kandidātu sarakstā iekļautajiem futbolistiem.

Plašāka informācija par "EURO 2016" kvalifikācijas turnīru pieejama UEFA.com mājaslapā.

Pievienojies spēles apmeklētājiem un seko līdzi Latvijas nacionālās futbola izlases jaunumiem arī sociālajā tīklā FACEBOOK.


Latvijas Futbola federācija