Šo svētdien, 6. augustā, Jaunmārupes skolas stadionā notiks Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizēto, kā arī Mārupes Sporta centra un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstīto "Ādas bumbas" sacensību priekšpēdējais jeb trešais sabraukums.

Sabraukuma ietvaros šoreiz tiks aizvadītas cīņas tikai U-13 un U-15 vecuma grupās, jo U-18 konkurencē starp trijām vienībām uzvarētājs tiks noskaidrots pēdējā sabraukumā 3. septembrī Mārupē, kad tiks izspēlēts trešais čempionāta aplis. Vecākajā grupā līdere šobrīd ir RFK vienība, kas četros mačos savākusi desmit punktus, atstājot aiz sevis kopvērtējuma tabulā Skanstes SK/SS "Metta" (7) un SK "Vēsma"/41. vsk (0).

Savukārt U-15 kategorijā, kur viena apļa ietvaros uzvarētāju noskaidro desmit dalībnieces, šo svētdien plānots aizvadīt 14 cīņas, no kurām šobrīd kā centrālās varētu atzīmēt divas – "Futbola Parks Academy" (12) spēkošanos ar SK "Līderis" (10), kā arī pēdējās cīniņu pret "RFS Academy" (9). Jāpiebilst, ka visas trīs minētās vienības ir vienīgās, kuras līdz šim turnīra gaitā vēl ne reizi nav izjutušas zaudējuma rūgtumu.

Arī jaunākajā jeb U-13 vecuma grupā šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīti 14 dueļi. Sacensību kopvērtējuma tabulā izcils starts padevies "Riga FC Academy" (18), kas izcīnījusi jau sešas uzvaras pēc kārtas, bet līderes tuvākā sekotāja ir 12 punktus tikpat dueļos sakrājusī SK "Super Nova". Turpat netālu kopvērtējumā 11 dalībnieču konkurencē izkārtojušās arī Mārupes SC (10), kā arī pa deviņiem punktiem savākušās FK "Jūrnieks", JDFS "Alberts" un RFSA.

Augusta mēnesī šis būs vienīgais "Ādas bumbas" turnīra sabraukums, bet noslēdzošais posms paredzēts 3. septembrī Mārupē.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija