Aizvadītas tradicionālās "Busel Cup" sacensības pludmales futbolā jauniešiem U-14 un U-16 vecuma grupās. Jaunākajā vecuma grupā par uzvarētājiem kļuva "AFA Olaine orange" komanda, savukārt vecākajā – RFK/"RFS Academy white".

Pavisam piedalījās deviņas vienības – piecas U-14 vecuma grupā un četras U-16 grupā. Abās sacensības tika aizvadītas pēc identiskas formulas – vispirms apļa turnīrs komandām, tiekoties katrai ar katru, pēc kā sekoja spēles par trešo vietu un fināls.

U-14 grupā mačā par bronzas medaļām Jūrmalas Futbola skolas zēni ar rezultātu 3:2 pārspēja SK "Kangaroos". Savukārt finālā tikās abas Olaines komandas. Mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā līdz pirmajai kļūdai "AFA Olaine orange" pārspēja "AFA Olaine black".

U-16 grupā mačā par trešo vietu Jūrmalas Futbola skola revanšējās par neveiksmi priekšsacīkstēs un pieveica "RFS Academy" ar rezultātu 2:0. Finālā RFK/"RFS Academy white" spraigā cīņā ar rezultātu 3:2 pārspēja kluba biedrus RFK/"RFS Academy blue".

Pilnīgi visiem dalībniekiem tika pasniegtas balvas un dāvanas no turnīra organizatoriem un atbalstītajiem, speciālas balvas tradicionāli tika sarūpētas arī komandu treneriem.

Mihails Busels: "Šī ir ceturtā sezona, un otro gadu turnīrs aizvadīts divās vecuma grupās. Šoreiz sacensības diemžēl notika bez mūsu Lietuvas draugiem KKSC "Trakai", kas ļoti gribēja atbraukt, bet šoreiz netika pie mums ciemos. Laukumos mēs redzējām jau zināmas komandas, kā arī jaunas sejas. Vēlreiz un vēlreiz gribu pateikties mūsu atbalstītājiem "Atlas Baltic", dabīgais minerālūdens "Stelpes", saldējums "Eskimos", bet vislielāko pateicību par finansiālu atbalstu gribu izteikt maniem lieldraugiem Konrādam Gailevičam, Dmitrijam Dikanskim un Andrejam Bernatovičam. Nav šaubu, ka ar tādu palīdzību mēs kopā turpināsim attīstīt šo projektu. Tiekamies jaunajā sezonā!”

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija