Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde nesenajā tikšanās reizē uzdevusi LFF administrācijai sagatavot līgumu par koncepcijas izstrādi stadiona bāzes attīstības ieceres īstenošanai Rīgā. 

Pašlaik norit darbs pie visām ar projektu saistītajām detaļām, tai skaitā pie vīzijas saistībā ar stadiona funkcijām, izmantošanu un ilgtspēju. LFF informēs par konkrētām projekta sastāvdaļām, detaļām un tālāko virzību, līdzko plānošanas un izstrādes posms būs pilnvērtīgi noslēdzies.

Tāpat LFF valdes sēdē uzklausīta informācija par LFF attīstības stratēģijas 2025.-2030. gadam izstrādes procesu. Stratēģijas izveides procesā tiek iesaistītas dažādas puses - biedri, klubi, fani, valsts, pašvaldības u.c., lai Latvijas futbols attīstītos, balstoties uz iesaistīto pušu ierosinājumiem un viedokļiem.

Valdes sēdē diskutēts par LFF Klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programmas (KIAAP) jauno nolikumu 2023.-2024. gadam, kuru paredzēts izstrādāt līdz jūnija beigām. Jaunajam ciklam programma tiek pilnveidota, veicinot LFF stratēģisko mērķu realizēšanu ar līdzfinansējumu klubu attīstības plānu izstrādei un realizēšanai.

Nākamā LFF valdes sēde paredzēta 11. augustā.