Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) izšķirošajās spēlēs divās vecuma grupās piedalīsies trīs Latvijas komandas.

Kā ziņots, iepriekš turnīra apakšgrupu posmu veiksmīgi pārvarēja visas astoņas Latvijas pārstāves – pa četrām komandām U-16 un U-15 vecuma grupās. Savukārt ceturtdaļfināla pāros pie panākumiem tika piecas no tām – divas U-16 vecumā un trīs U-15 konkurencē.

U-16 vecuma grupas finālā gaidāms Latvijas pārstāvju duelis, kur SK "Super Nova" spēkosies ar FS "Metta".

Pusfinālā SK "Super Nova" tikās ar "FA Panevezys-PRSSG0" no Lietuvas, pirmajā spēlē uzvarot ar 4:1, bet atbildes mačā savā laukumā triumfējot ar 6:2. Piecus no vārtiem guva Roberts Kukulis, bet trīs reizes izcēlās Alens Grikovs.

Tikmēr FS "Metta" jaunieši ar 3:0 un 4:2 divu spēļu summā uzvarēja citu Lietuvas komandu "Klaipedos FM".

U-15 vecuma grupas izšķirošajā cīņā SK "Super Nova" pretim stāsies "NFA BE1" no Lietuvas.

Divu Latvijas komandu pusfināla duelī SK "Super Nova" tika galā ar FS "Metta" pretestību – 5:0 un 1:1. Trīs vārti šajos mačos Nika Glindziņa kontā.

"NFA BE1" jaunieši par vietu finālā prata apspēlēt RFS vienaudžus no Latvijas, svinot panākumus ar 3:2 savā laukumā un 2:1 izbraukumā.

U-16 vecuma grupas finālspēle tiek plānota Latvijā, bet U-15 vecuma grupas izšķirošais mačs paredzēts Lietuvā. Spēļu norises datumi tiks precizēti.

Informācija par turnīra spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com.

Kā ziņots, pirmajā BYFL sezonā pērn spēkiem mērojās pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 vecuma grupā, bet šajā sezonā turnīrs paplašinājies, klāt nākot arī U-16 vecuma grupai.