Latvijas nacionālās futbola izlases pussargs Oļegs Laizāns savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai 2016. gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Nīderlandi.

Veicot medicīniskās pārbaudes šonedēļ Rīgā, konstatēts, ka futbolistam ir augšstilba muskuļa savainojums. Valstsvienības treneru štābs tādējādi pieņēma lēmumu neiekļaut Oļegu Laizānu dalībnieku sarakstā treniņnometnei, kas sāksies 8. jūnijā. Papildus futbolistu iekļaušana oficiālajā kandidātu sarakstā spēlei ar Nīderlandi nav paredzēta.

Latvijas nacionālās futbola izlases kolektīvs novēl Oļegam ātrāku izveseļošanos un sekmīgu sagatavošanos jaunajai sezonai!

Vienlaikus valstsvienības treneru štābs informē par korekcijām komandas sagatavošanās plānos pirms spēles ar Nīderlandi, un tas attiecas arī uz mediju pārstāvju apmeklējuma pieejamību izlases nometnes laikā.

Latvijas izlases darba plāns (2015. gada 8. – 12. jūnijs)

Pirmdiena, 8. jūnijs un otrdiena, 9. jūnijs – SLĒGTIE TRENIŅI

Otrdiena, 9. jūnijs
plkst 14:30 – 16:00 mediju individuālajām intervijām paredzētais laiks

Lai pieteiktu individuālo interviju, nepieciešams atsūtīt aizpildītu  MEDIJU INTERVIJAS PIETEIKUMA FORMU. Intervijas norises vieta (Jūrmalā) un laiks tiks apstiprināts, pēc aizpildītā pieteikuma saņemšanas, kā arī intervējamās personas piekrišanas saņemšanas, ņemot vērā apstiprināto darba plānu un intervijas sniegšanai paredzētos laikus.

Termiņš interviju pieteikumiem: piektdiena, 5. jūnijs plkst 17:00. 

Trešdiena, 10. jūnijs
plkst 18:30 – 20:00 ATVĒRTAIS TRENIŅŠ (Slokas pilsētas stadionā, Jūrmalā)

Ceturtdiena, 11. jūnijs
plkst 17:45 Valstsvienības galvenā trenera Mariana Pahara un kāda no spēlētājiem PIRMSSPĒLES PRESES KONFERENCE (Skonto stadionā, E. Melngaiļa 1a)

Plkst 18:30 – 19:30 OFICIĀLAIS PIRMSSPĒLES TRENIŅŠ (Skonto stadionā, atvērts medijiem tikai pirmās 15 minūtes)

Piektdiena, 12. jūnijs
plkst 21:45 Skonto stadionā, Rīgā
UEFA “EURO 2016” kvalifikācijas spēle: LATVIJA - NĪDERLANDE

Atgādinām, ka mediju akreditāciju pieteikuma termiņš uz spēli LATVIJA – NĪDERLANDE ir piektdiena, 5. jūnijs plkst 17:00. Plašāka informācija un akreditācijas pieteikuma elektroniskā anketa pieejama šeit.


Latvijas Futbola federācija