Latvijas futbola līdzjutējiem ir iespēja iegādāties biļetes viesu komandas fanu sektorā uz 19. jūnija spēli Armēnija - Latvija. Abas komandas samēros spēkus 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ietvaros. Spēle notiks Vazgena Sargsjana vārdā nosauktajā Republikas stadionā Erevānā šī gada 19. jūnijā pulksten 19.00 pēc Latvijas laika.

Lai iegādātos biļeti uz šo spēli, līdzjutējiem no Latvijas jāreģistrējas Armēnijas Futbola federācijas biļešu tirdzniecības platformā. Lapā iespējams nomainīt valodu uz angļu. Tur jānorāda personīgā informācija, nepieciešams augšuplādēt pases kopijas, jo konkrētajā sektorā nevienam Armēnijas pilsonim nav tiesību iegādāties biļeti.

Pēc reģistrēšanās platformā tiksit pārvirzīts uz ārzemju viesiem paredzētu lapu. Tur būs jānorāda konkrētās spēles ID numurs 16987509. Izvēlieties vietu un veiciet apmaksu. Vienas biļetes cena ir tūkstoš Armēnijas dramu jeb aptuveni 2,45 eiro.

Viens reģistrēts lietotājs var nopirkt ne vairāk par piecām biļetēm.

Uz tikšanos stadionā!

-----

Uz 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli Latvija - Turcija 16. jūnijā "Skonto" stadionā biļetes iespējams iegādāties šeit.