Latvijas U-17 izlase noslēdzošajā UEFA Attīstības turnīra spēlē pirmdien Slovākijā tikās ar vienaudžiem no Ukrainas, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 0:4 (0:1).

Pēc iepriekšējās turnīra spēles vietu Latvijas izlases sākumsastāvā bija saglabājuši četri spēlētāji, bet kopumā visos trīs turnīra mačos starta vienpadsmitniekā devās Rodžers Krasts, Rūdolfs Kļavinskis un Roberts Kukulis.

Iedzinējos Latvijas izlase nonāca spēles 16. minūtē, bet 54. un 62. minūtē Ukrainas jaunieši guva vēl pa vieniem vārtiem. Ceturto reizi pretinieki bija precīzi pašās spēles beigās.

Latvijas jaunieši pirms tam turnīra ievadā trešdien ar 2:4 piekāpās Īrijai, bet piektdien pēc 0:0 neizšķirta pēcspēles sitienos pārspēja Slovākiju. Tikmēr ukraiņi iepriekš pēc 1:1 neizšķirta pēcspēles sitienos piekāpās Slovākijai un ar 1:3 atzina Īrijas pārākumu.

Galvenais treneris Jurģis Pučinsks šoreiz sastāvā bija pulcējis spēlētājus no desmit pašmāju klubiem, Nīderlandes un Spānijas.

Gatavošanos 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmās kārtas mačiem šī vecuma Latvijas izlase sāka ar treniņnometni janvārī. Septembra un oktobra mijā atlases sacensībās Latvijas jaunieši Moldovā tiksies ar mājiniekiem, Zviedriju un Poliju.