Latvijas U-17 izlase otrajā UEFA Attīstības turnīra mačā Slovākijā piektdien pamatlaikā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar laukuma saimniekiem. Sekojušajā pēcspēles sitienu sērijā mūsu komanda bija pārāka ar 9:8.

Jurģis Pučinsks pēc turnīra pirmās spēles Latvijas izlases sākumsastāvā veica piecas izmaiņas. Nepārspēts Latvijas izlases vārtos šajā mačā palika Jānis Kristers Biščuhis, kurš pēcspēles sitienu sērijā tika galā ar vēl diviem pretinieku raidījumiem. Izšķirošo sitienu realizēja Krišjānis Rupeiks.

SPĒLES IERAKSTS:

Latvijas jaunieši pirms tam turnīra ievadā trešdien ar 2:4 piekāpās Īrijai. Tikmēr slovāki pamatlaikā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Ukrainu, bet pēcspēles sitienos pārāki bija laukuma saimnieki.

Turnīra noslēdzošo maču pret Ukrainu mūsu komanda aizvadīs pirmdien.

Galvenais treneris Jurģis Pučinsks šoreiz sastāvā pulcējis spēlētājus no desmit pašmāju klubiem, Nīderlandes un Spānijas.

Gatavošanos 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmās kārtas mačiem šī vecuma Latvijas izlase sāka ar treniņnometni janvārī. Septembra un oktobra mijā atlases sacensībās Latvijas jaunieši Moldovā tiksies ar mājiniekiem, Zviedriju un Poliju.