Devītās komanda.lv Pirmās līgas čempionāta kārtas centrālā spēle būs duelis starp kopvērtējuma vadošajām komandām FC Caramba/Dinamo un Rīgas Futbola skolu, kas sestdien, 23. maijā, plkst. 16:00 sāksies NSB "Arkādija" laukumā Rīgā. Spēles video tiešraidi nodrošinās portāls "Sportacentrs.com".

Šīs sezonas turnīra jaunpienācēji FC Caramba/Dinamo joprojām čempionātā cīnās bez zaudējumiem. Ar sešām uzvarām astoņās spēlēs un 20 punktiem komanda pašlaik ieņem kopvērtējuma otro vietu, par četriem punktiem atpaliekot no līderiem Valmiera Glass FK/BSS, kas uzvarējuši visās līdz šim aizvadītajās cīņās. Līdz šim punktus FC Caramba/Dinamo futbolistiem atņēmušas tikai Rēzeknes FA (1:1) un AFA Olaine (0:0) komandas.

Arī Rīgas Futbola skola līdz šim iekrājusi sešas uzvaras, tomēr tās kontā ir arī viens zaudējums, kas ar 19 punktiem ļauj komandai kopvērtējumā ieņemt trešo vietu. Vienīgais zaudējums rīdziniekiem nācis cīņā pret Valmiera Glass FK/BSS vienību (0:1).

Balso par komanda.lv Pirmās līgas aprīļa labāko spēlētāju un treneri

Tāpat sestdien norisināsies cita ļoti saistoša spēle, kurā kopvērtējuma līderi Valmiera Glass FK/BSS plkst. 16:00 uzņems FK 1625 Liepāja komandu Vidzemes Olimpiskā centra stadionā. Līdzīgi kā Rīgas Futbola skola, arī liepājnieki pašlaik cīnās ar vienu zaudējumu un 19 iekrātiem punktiem, kas viņiem atvēl kopvērtējuma ceturto pozīciju. Izceļams, ka valmierieši iepriekšējās divās spēlēs atstājuši savus vārtus neskartus, kamēr liepājnieki abas savas iepriekšējās spēles uzvarējuši ar identisku rezultātu 7:2.

Citās sestdienas spēlēs plkst. 14:00 Rēzeknes FA komanda, kas pašlaik noslēdz kopvērtējuma labāko sešnieku, uzņems AFA Olaine futbolistus, kuri kopvērtējuma tabulā seko divas vietas aiz rēzekniešiem, bet par ielaušanos labāko desmitniekā spēkosies FK Ogre un JFK Saldus/Brocēnu NBJSS komandas, kas tiksies plkst. 15:00 Ogrē. Tāpat FK Staiceles Bebri savā laukumā uzņems kopvērtējuma septītajā vietā esošo FK Auda komandu plkst. 15:00, piektajā pozīcijā esošā JDFS Alberts vienība tajā pašā laikā tiksies ar FK Tukums 2000/TSS, bet Salaspils plkst. 16:00 Iecavas novada stadionā spēkosies ar Preiļu BJSS, kas kā vienīgā komanda turnīrā pašlaik cīnās bez uzvarām.

Noslēdzošā devītās kārtas spēle risināsies svētdien, 24. maijā, kad plkst. 16:00 FK Jēkabpils/JSC tiksies ar FK Smiltene/BJSS futbolistiem Jēkabpils SC stadionā.

Pašlaik sacensību rezultatīvākie spēlētāji ir Vsevolods Čamkins no Rīgas Futbola skolas un Andrejs Perepļotkins no FC Caramba/Dinamo, kuri guvuši pa desmit vārtiem. Ar astoņiem precīziem raidījumiem viņiem seko Kristaps Blanks (FK Tukums 2000/TSS), anglis Kemal Can Gurel (FK 1625 Liepāja) un baltkrievs Artsiom Buloichyk (FK 1625 Liepāja).

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1. līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija