Šodien, 20. maijā, pirmoreiz vēsturē Latvijas Kausa izcīņas finālu uzņems Ventspils, kad plkst. 18:00 O/C "Ventspils" stadionā par prestižo trofeju turnīra 2014./2015. gada sezonas noslēgumā cīnīsies seškārtējie turnīra uzvarētāji FK "Ventspils" un divkārtējie tā čempioni FK "Jelgava", kas vienlaicīgi ir arī pašreizējie trofejas īpašnieki. Latvijas Kausa izcīņas finālā šāds komandu pāris spēkosies pirmoreiz vēsturē, kas sola vēsturiski aizraujošu cīņu. 

Latvijas Kausa trofeju līdz šim savā īpašumā ieguvušas 35 dažādas komandas, no kurām 15 pie tās tikušas vismaz divas reizes. Tituliem bagātākā komanda turnīra vēsturē ir "Skonto FC", kas Latvijas Kausa izcīņas turnīrā uzvarējusi astoņas reizes. FK "Ventspils" šogad lūko kļūt par dalītu otro tituliem bagātāko komandu turnīra vēsturē, bet FK "Jelgava" panākuma gadījumā pakāpsies uz sacensību titulētāko komandu saraksta dalītu sesto vietu.

Otrdien, 19.maijā, abas komandas Ventspils Olimpiskajā sporta centrā aizvadīja oficiālos pirmsspēles treniņus, savukārt komandu galvenie treneri un pa vienam spēlētājam no katras komandas piedalījās tradicionālajā Latvijas Kausa fināla pirmsspēles preses konferencē.

 Latvijas Kausa fināla pirmsspēles preses konference (sportacentrs.com)

O/C "Ventspils" stadions apmeklētājiem būs atvērts spēles dienā jau no plkst. 17:00. Līdzjutēji tiek aicināti ierasties uz spēli laicīgi un izmantot iespēju piedalīties dažādos pirmsspēles konkursos spēles norises vietā!

Pērc biļetes uz spēli bilesuserviss.lv visā Latvijā

Spēlei tiešraidē būs iespējams sekot līdzi LTV.lv mājaslapā, bet ierakstā no plkst 19:30 to pārraidīs arī Latvijas Televīzijas 7. kanāls.

Interesantākajiem notikumiem pirms Latvijas Kausa izcīņas fināla Ventspilī līdzjutēji un mediji var sekot līdzi un aktīvi iesaistīties spēles komunikācijas procesos arī LFF oficiālajos sociālajos tīklos internetā: TWITTER un FACEBOOK.


Latvijas Futbola federācija
no Ventspils