15.05.2015
Rīga

Piedalās: komisijas priekšsēdētājs – Ā.Kakstāns, komisijas locekļi – L.Pramneka, I.Otomere, A.Kalacs.
Pieaicināti: LFF Klubu licencēšanas komisijas sekretārs A.Saļņikovs un LFF klubu licencēšanas menedžeris A.Gaidels.

LFF Klubu licencēšanas komisija (turpmāk - Komisija), izvērtējot UEFA licences pretendentu iesniegto dokumentāciju, vienbalsīgi pieņēma lēmumu piešķirt UEFA licenci sekojošiem licences pretendentiem:

  • FK Ventspils;
  • Skonto FC;
  • FK Jelgava;
  • FK Spartaks.

LFF Klubu licencēšanas komisija (turpmāk - Komisija), izvērtējot UEFA licences pretendentu iesniegto dokumentāciju, vienbalsīgi pieņēma lēmumu nepiešķirt UEFA licenci sekojošam licences pretendentam:

  • FK Liepāja - saskaņā ar š.g. 29.aprīļa UEFA lēmumu, ka izņēmums attiecībā uz LFF klubu licencēšanas noteikumu 11.paragrāfa 2.punkta prasību, kas nosaka, ka klubam ir jābūt nacionālās federācijas (LFF) biedram nepārtraukti vismaz 3 gadus, lai tas varētu pretendēt uz dalību UEFA klubu sacensībās, stājas spēkā no 2016./2017.gada sezonas.

Pamatojoties uz LFF Klubu licencēšanas noteikumu 6.paragrāfa 11.punktu, kā arī LFF Apelāciju komisijas nolikuma p. 5.1.2, LFF Klubu licencēšanas komisijas lēmumu var pārsūdzēt 5 darba dienu laikā no lēmuma paziņošanas dienas, iesniedzot rakstisku apelāciju LFF Apelāciju komisijā (līdz š.g. 22.maijam).


Latvijas Futbola federācija