Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina līdzjutējus klātienē apmeklēt vienu no gada centrālajiem notikumiem pašmāju futbolā – Latvijas Kausa izcīņas finālu. Turnīra 2014./2015. gada sezonas izšķirošajā spēlē par prestižo trofeju cīnīsies FK Ventspils un FK Jelgava komandas. Spēle trešdien, 20. maijā, plkst. 18:00 sāksies O/C "Ventspils" stadionā Ventspilī.

Biļetes pārdošanā uz šo spēli, sākot no 12. maija, pieejamas "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Vienas biļetes cena – 3 EUR. Skolēniem, studentiem un pensionāriem – 50% atlaide.

Pērc biļetes bilesuserviss.lv visā Latvijā!

Latvijas Kausa izcīņas fināls Ventspilī tiek organizēts pirmoreiz. FK Ventspils komanda trofeju līdz šim izcīnījusi sešas reizes (2003., 2004., 2005., 2007., 2011. un 2013. gadā), savukārt FK Jelgava futbolisti par turnīra uzvarētājiem kļuvuši divas reizes (2010. un 2014. gadā).

Latvijas Kausa izcīņa futbolā ir viens no svarīgākajiem un ģeogrāfiski plašākajiem pašmāju sporta spēļu turnīriem. Latvijas Kausa izcīņa futbolā tiek rīkota kopš 1936. gada, bet sacensību titulētākā komanda ar astoņām uzvarām ir Skonto FC.

 Uz Latvijas Kausa finālu aicina Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs

Abas vēlākās finālistes turnīrā iesaistījās no astotdaļfināla, kurā FK Ventspils ar 4:0 uzvarēja FB Gulbene komandu, bet FK Jelgava ar 7:1 sagrāva FC Jūrmala pārstāvjus. Pēc tam ceturtdaļfinālā FK Ventspils ar 3:0 apspēlēja BFC Daugavpils futbolistus, bet FK Jelgava šo sacensību kārtu pārvarēja bez cīņas. Pusfinālā FK Ventspils pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2 (pamatlaikā un pēc papildlaika 1:1) guva virsroku pār FK Spartaks komandu, bet FK Jelgava ar 2:0 uzvarēja FK Liepāja futbolistus.

Latvijas Kausa izcīņas finālā šāds komandu pāris spēkosies pirmoreiz vēsturē, kas sola vēsturiski aizraujošu cīņu.

MEDIJU AKREDITĒŠANĀS IESPĒJAS DALĪBAI LATVIJAS KAUSA FINĀLSPĒLĒ


Latvijas Futbola federācija