Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar iesaistītajām skolām un pašvaldībām piedāvā iepazīties ar novēlējumiem un uzmundrinājuma vārdiem, kādi tiek velīti Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīra dalībniekiem. Kā zināms, sacensības piektdien, 8. maijā, visas dienas garumā norisinās Rīgas 49. vidusskolas futbola laukumā un Rīgas Hanzas vidusskolas stadionā.

 

Lai Daugavpils 10. vidusskolas puišiem spēle ir uz "10"! Turam īkšķus par savu Daugavpils 10. vidusskolas komandu! Daugavpils un Latgale ar jums! Čaļi, sarauj! Daugavpils sveic Daugavpils 10. vidusskolas un Daugavpils 3. vidusskolas futbolistus! Lai veicas uzbrukumā un aizsardzībā! 

Daugavpils 10. vidusskolas direktore Valija Salna
Daugavpils 10. vidusskolas kolektīvs
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde

 

Balvi Bija Būs Bravo! Balvu Valsts ģimnāzijai Bravo! Jānim Zakarītim Bravo!

Balvu Valsts ģimnāzijas direktore Inese Paidere

 

Vēlamies sveikt Valmieras sākumskolas jaunos futbolistus, viņu skolotājus un trenerus ar iekļūšanu lielajā finālā! Lai valmieriešiem veicas!

Valmieras Bērnu sporta skola

 

Kuldīgas novada pašvaldība novēl Kuldīgas Centra vidusskolas futbolistiem cīņassparu un panākumus izšķirošajās cīņās!

Kuldīgas novada pašvaldība

 

Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvalde sveic Balvu Valsts ģimnāzijas komandu ar iekļūšanu Latvijas skolu futbola čempionāta lielajā finālā! Vēlam veiksmi spēlēs, turam īkšķus un gaidām mājās ar uzvaru!

Balvu novada IKS pārvalde

 

Turam īkšķus par saviem futbolistiem finālsacensībās, vēlam - lai sportistiem ašas kājas, veiklība, spēks un izturība! Lubānas novada pašvaldība tur īkšķus par savējiem, mēs lepojamies ar Jums!

Lubānas novada pašvaldība

 

Tukuma Raiņa ģimnāzijas komandai - uz Tukumu ar uzvaru!

Tukuma Raiņa ģimnāzijas direktora vietniece izglītības jomā Gunda Kupča

 

Fantastiskajai 5. klasei cīņas sparu, veiksmi un uzvaru! Visa skola turēs īkšķus par saviem fantastiskajiem puišiem!

Liepājas 8. vidusskolas kolektīvs un īpaši Elga

 

Jelgavas pilsētas pašvaldība tur īķšķus par Jelgavas jaunajiem futbolistiem. Vēlam cīnīties par uzvarām, kas būs sportiska dāvana pilsētai Jelgavas 750. jubilejā!

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde "Sporta servisa centrs"

 

Esam patiesi gandarīti un lepni par mūsu jaunajiem futbolistiem, kuru cītīgie treniņi un ieguldītais darbs ir atvedis viņus līdz lielajam finālam. Ar šādu sportisko sniegumu mēs varam būt pārliecināti, ka Staiceles futbola spēles tradīcijas kļūs arvien stiprākas. Apsveicam ar līdzšinējiem sasniegumiem un novēlam lielu cīņas sparu, fizisko izturību un vēlmi uzvarēt! Sarauj!

Alojas novada domes vārdā, domes priekšsēdētājs Valdis Bārda

 

Valmieras sākumskolas futbola zvaigznes! Liels paldies jums par aktīvu dalību skolas, pilsētas un nu arī valsts sporta dzīvē. Turpiniet sasniegt iecerēto, tiekties pēc uzvarām, pilnveidot savas prasmes sporta laukumā! Neaizmirstiet, ka, darbojoties kopā, sasniegsiet daudz vairāk! Vēlam spēku, izturību, izdošanos, nezaudēt gribasspēku uzvarēt un galvenais priecāties par spēli!

Valmieras sākumskolas kolektīvs

 

Mēs lepojamies ar jums un ticam, ka šodien visiem pierādīsiet - Valmierā aug spēcīgi, neatlaidīgi un mērķtiecīgi futbolisti! Valmieras Bērnu sporta skola ar lepnumu jūs sauc par saviem audzēkņiem, jo jūs esat paraugs vienaudžiem - jūs esat pierādījuši, ka ar cīņassparu, čaklu darbu un mīlestību pret savu hobiju var sasniegt daudz. Novēlam jums izturību, dzīvesprieku tajā, ko darāt, azartu un nebeidzamu vēlmi sasniegt arvien jaunas virsotnes savā sporta karjerā!

Valmieras Bērnu sporta skola

 

Valmieras pilsētas pašvaldība ir gandarīta par jūsu sasniegumiem un vēl veiksmi un cīņassparu gaidāmajās spēlēs! Pilsēta lepojas ar saviem sportistiem neatkarīgi no viņu vecuma un pārstāvētā sporta veida. Novērtējam, ka jūs nesat Valmieras vārdu ārpus pilsētas robežām un cilvēkiem citviet Latvijā atgādināt, ka Valmierā dzīvo spēcīga jaunā sportistu paaudze. Mēs novēlam jums nekad nepadoties un nezaudēt mīlestību pret futbolu. Valmierieši šodien ir kopā ar jums!

Valmieras pilsētas pašvaldība

 

Jūs esat sasnieguši jau tik daudz savā dzīvē - turieties līdz UZVARAI, Staiceles vidusskolas zelta komanda!
Mūsu Staiceles vidusskolas futbolisti - skaistākie, stiprākie un talantīgākie. Lai uzvara jums!
Sarauj-sarauj-Staiceles vidusskolas komanda! Jūs nepārspēt nevienam LATVIJĀ!
Novēlu godam staiceliešiem - mūsu skolas brīnišķīgajiem puišiem, kas tik eleganti ikdienā un nopietni skolas regulārajos treniņos - izturēt līdz galam un UZVARAI!
Staiceles viduskolas futbola komanda un treneris Jānis Valaņins ir ļoti pozitīvi cilvēki, vienmēr smaidoši un droši, vienmēr laipni un pieklājīgi džentelmeņi - tas jūsu lielais trumpis UZVARAI 8. maijā Rīgā!
Saraujiet-Staicele, saraujiet - mūsu vidusskolas puiši! Kaut spēlēju meiteņu komandā, jūs esat LABĀKIE PASAULĒ, mīļākie un foršākie džeki un klasesbiedri!
Superīgi, mērķtiecīgi, sportiski, gudri, talantīgi, veiksmīgi, izturīgi, muzikāli, ar Staiceles vidusskolā kaldinātu enerģiju, gribasspēku un darbu - uzvara mūsu!
Neatlaidība, interesanti treniņi, izcili gudrs treneris Jānis Valaņins un skaistums it visā ir, manuprāt, Staiceles vidusskolas 8. un 9. klases zēnu futbolistu veiksmes atslēga!
Ar stipru mugurkaulu, brīnišķīgām klases audzinātājām Vizmu Tiltiņu (arī sporta skolotāju-entuziasti) un Aldu Grāveri, ar profesionālu treneri Jāni Valaņinu - uz priekšu - uz LATVIJAS mēroga UZVARU Staiceles vidusskolas komandai!
Mūsu zelta puiši - Staiceles vidusskolas futbolisti! Mēs, meitenes, jūs mīlam, apbrīnojam un turam īkšķus - jūs vienmēr esat mums vislabākie un talantīgākie pasaulē! Lai UZVARA Rīgā 8. maijā! 
Lai veicas jums, Staiceles vidusskolas futbolisti! Nododiet uz Rīgas futbollaukuma uguņus, lai laureātu kauss mūsu!
Futbola bumba kā nieks pretinieku vārtos kā prieks! Un uzvara Staiceles vidusskolas futbolistiem, kas vislabākie LATVIJĀ un pasaulē! TURIETIES!
Latvija, paskaties, kādi talantīgi jaunieši izauguši mazajā Ziemeļvidzdemes pilsētiņā Staicelē, kur vislabākie puiši futbolisti. Tāpēc - uzvara mūsu!
Sarauj Staicele, sarauj Staiceles futbolisti - 8. un 9. klase! Zelta komanda! Zelta draugi! Zelta jaunieši!
Alvis, Jānis, Mareks, Adrians, Krišs, Ronalds, Klāvs, Gints, Arturs, Roberts, Emīls - paši labākie, foršākie, superīgākie, atraktīvākie, enerģiskākie, sportiskākie futbolisti Staiceles vidusskolā 8. un 9. klasē!

Līdzjutēji Staiceles vidusskolā


Latvijas Futbola federācija sadarbībā ar iesaistītajām pašvaldībām un skolām