Pēc vairākiem abonementu tirdzniecības un atlaižu posmiem 20. aprīlī sākusies individuālo biļešu tirdzniecība uz Latvijas nacionālās izlases spēli pret Turciju 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Mačs, kas Latvijas izlasei turnīrā būs pirmais savu līdzjutēju priekšā, 16. jūnijā notiks "Skonto" stadionā Rīgā, spēles sākums plkst. 21.45.

Zīmīgi, ka gaidāmā spēle notiks 20 gadus pēc vēsturiskās abu komandu tikšanās 2004. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kad Latvijas izlase bruģēja ceļu uz savu līdz šim unikālo panākumu un vietu finālturnīrā.

Biļetes uz gaidāmo spēli iegādei pieejamas tikai elektroniski www.lff.lv/biletes.

BIĻEŠU KATEGORIJAS UN CENAS*:

  • 1. kategorija (sektori D, E, N, O, P, R, S, T) – 25 EUR
  • 2. kategorija (sektori A, F, G, L, M) – 15 EUR
  • 3. kategorija (sektori I, J, K) – 10 EUR

* No 9. jūnija plānots biļešu cenu palielinājums par 5 EUR katrai biļešu kategorijai.

ĪPAŠIE NOSACĪJUMI:

  • Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti pieejama 30% atlaide biļešu iegādei. Pie ieejas stadionā būs jāuzrāda attiecīga apliecība;
  • Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt, nepērkot atsevišķu biļeti;
  • Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un to pavadonim ieeja ir bez maksas. Par biļešu saņemšanu aicinām sazināties, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv ne vēlāk kā divas dienas pirms spēles.

Abas komandas savā starpā tikās arī 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, kad Turcijā tika fiksēts neizšķirts 3:3, bet Rīgā piedzīvots zaudējums ar 1:2. Neizšķirti 1:1 noslēdzās abu izlašu savstarpējās cīņas 2016. gada Eiropas čempionāta atlasē, bet vēl pirms tam 2013. gadā pārbaudes spēlē tika fiksēts vēl viens neizšķirts – 3:3. Ceļā uz 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīru Latvijas izlase pārspēja Turciju savā laukumā ar 1:0 un izbraukumā panāca neizšķirtu 2:2.

Kvalifikācijas turnīru Latvijas valstsvienība sāka marta beigās ar 0:1 zaudējumu Velsā, kamēr Turcijas kontā ir jau divi mači – 2:1 panākums Armēnijā un 0:2 zaudējums savā laukumā Horvātijai. Trīs dienas pēc spēles pret Turciju mūsu komanda savā trešajā turnīra mačā viesosies Armēnijā.

Ceļazīmes uz Eiropas čempionāta finālturnīru, kas nākamgad notiks Vācijā, izcīnīs grupas pirmo divu vietu ieguvējas.

Latvijas nacionālās izlases fanu organizācija "Vilku spēks" aicina savām rindām pievienoties jaunus biedrus, iegūstot priekšrocības biļešu iegādē un citas privilēģijas. Organizācijas kontaktpersona: Miks Tomass (vilkuspeks@gmail.com; +371 22013063).