Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs atbildēja uz mediju pārstāvju jautājumiem pēc Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles Velsa - Latvija (0:1).

"Kopumā nevaram būt apmierināti ar rezultātu, lai gan spēle mums izvērtās diezgan grūta. To arī varēja gaidīt, jo spēlējām pret ļoti laba līmeņa pretinieku, pret augsta līmeņa spēlētājiem. Visas spēles gaitā meklējām savus variantus pretspēlei. Mūsu mērķis bija gūt vārtus un paņemt punktus šajā spēlē.

Gatavojoties spēlei ar Velsu, sevišķu uzmanību pievērsām viņu centra uzbrucējam [Kīferam - LFF.lv] Mūram, kurš ir fiziski spēcīgs, kurš var vinnēt divcīņas un var nospēlēt pie standartiem ļoti bīstami, var nomest bumbas astoņnieka pozīcijā. Protams, arī [Āronam] Remzijam, kā arī abiem flanga spēlētājiem, kuri ar savu ātrumu varēja radīt mums pietiekami lielas problēmas. Bet, skatoties pretiniekus un gatavojoties šai spēlei, mums bija svarīgi būt disciplinētiem.

Vienmēr rezultāts, kas ir uz tablo, ir taisnīgs. Pretiniekiem bija pārsvars, viņiem bija labas vārtu gūšanas iespējas. Aizvadījām kopumā labu spēli, bet mums mazliet pietrūka, lai pretendētu uz kaut ko vairāk.

Centra aizsarga un malējā aizsarga izvēle nebija vienkāršs lēmums. Mēs paļāvāmies uz to, ka Vlada Sorokina gūtā pieredze pret Īriju, kad viņš sajuta šo spēles tempu, varētu viņam palīdzēt nospēlēt atbilstošā līmenī šo maču. Tagad negribas pēc spēles kādam kaut ko pārmest. Iekšēji tiksim galā. Izskatījām dažādus variantus. Maiņa bija arī tāpēc, ka tur malējam aizsargam jau bija dzeltenā kartīte."