Latvijas tiesnešu komanda 28. martā Batumi pārraudzīs 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli starp Gruzijas un Norvēģijas izlasēm.

Spēles galvenais tiesnesis būs Andris Treimanis, kuram asistēs Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasennikovs. Mača ceturtā tiesneša pienākumus pildīs Aleksandrs Golubevs.

Paralēli 2023. gada Eiropas U-17 Elites kārtas turnīrā pašlaik strādā galvenais tiesnesis Edgars Maļcevs [attēlā] un tiesneša asistents Mārtiņš Svipsts. Pirmajā kārtā viņi pārraudzīja Beļģijas un Slovēnijas izlašu spēli, otrajā kārtā tiesāja Beļģijas un Horvātijas jauniešu tikšanos, bet otrdien M. Svipsts kā asistents un E. Maļcevs kā ceturtais tiesnesis strādās Norvēģijas un Beļģijas izlašu duelī.

Citā U-17 Elites kārtas turnīrā Turcijā, kur kopā ar laukuma saimniekiem sacenšas Vācijas, Spānijas un Somijas jaunie futbolisti, tiesnešu inspektora pienākumus pilda Andrejs Sipailo.

Savukārt nākamajā nedēļā Albānijā 2023. gada Eiropas WU-19 čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas B līgas turnīrā, kurā spēkosies mājinieces, Lihtenšteina un Skotija, nozīmējumus saņēmušas galvenā tiesnese Viola Raudziņa un asistente Diāna Vanaga-Arāja.