Skolu telpu futbola kausa Vidzemes posmā 3. martā Valmieras 2. vidusskola savās telpās uzņēma piecas zēnu komandas, kas sacentās par labākās titulu.

Turnīrā piedalījās Ogres Valsts ģimnāzija, Siguldas Valsts ģimnāzija, Valmieras 2. vidusskola, Valmieras Viestura vidusskola un Ogres 1. vidusskola.

Jau no pirmās spēles bija skaidrs, ka šajā turnīrā cīņa būs līdz pat pēdējai minūtei. Katra komanda rādīja savas spējas un izmantoja savus pārākumus, lai gūtu panākumus. Pēc grupu spēlēm sekoja pusfināli, kuros piedalījās Ogres Valsts ģimnāzija, Siguldas Valsts ģimnāzija, Valmieras 2. vidusskola un Valmieras Viestura vidusskola, kas nozīmēja, ka Ogres 1. vidusskola samierinājās ar piekto vietu.

Pēc pusfinālu spēlēm par trešo vietu cīnījās Ogres Valsts ģimnāzija un Valmieras 2. vidusskola, kur ātri vien Ogres Valsts ģimnāzija izvirzījās vadībā un svinēja uzvaru ar rezultātu 7:0.

Finālā Siguldas Valsts ģimnāzijas un Valmieras Viestura vidusskolas zēnu komandas cīnījās par titulu, kā arī par iespēju tālāk pārstāvēt savu reģionu Latvijas skolu telpu futbola finālsacensībās 29. martā. Beigās dramatiskā cīņā ar rezultātu 2:1 uzvaru izcīnīja Valmieras Viestura vidusskola.

"Šis turnīrs ir labs piemērs tam, kādā veidā sporta sacensības var veicināt jauniešu aktīvu dzīvesveidu un sporta kultūru. Mēs ceram, ka šis turnīrs būs vēl viens solis uz priekšu, veicinot jauniešu fizisko aktivitāti un izturību, kā arī radot jaunas sporta iespējas skolēniem visā Latvijā," pauž turnīra rīkotāji no "Ghetto Games".

Nākamais turnīrs gaidāms 22. martā Zemgales reģionā, Jelgavā.

Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju.

Plašāk par turnīru:

Informāciju sagatavoja:
"Ghetto Games"