Trešdien Latvijas nacionālā telpu futbola izlase Jelgavā ar rezultātu 1:4 piekāpās Slovākijai, izstājoties no 2024. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra. Pēc mača komentārus sniedza izlases galvenais treneris Vasko Vujovičs un spēlētājs Matīss Babris.

VASKO VUJOVIČS:

Ja spēle Vācijā mums patiešām neizdevās un tajā nekas nesanāca, šovakar sniegums bija daudz labāks. Iespējams, pret Vāciju mums traucēja turienes laukums un spiediens uz spēlētājiem, tomēr šodien viņi cīnījās ar enerģiju. Mums bija iespējas, kuras neizmantojām. Pretinieki savas iespējas spēja realizēt, bet mača beigās spēles gaita pilnībā mainījās pēc epizodes, kurā, manuprāt, bija jāfiksē spēle ar roku. Bet noticis, kas noticis. Nevaru teikt, ka esmu neapmierināts, jo spēlētāji atdeva visu, kas viņiem bija. Gribējām būt agresīvi un drosmīgi, un to spēlētāji nodemonstrēja. Mums priekšā ir daudz vietas izaugsmei.

MATĪSS BABRIS:

Paldies visiem, kuri atnāca mūs atbalstīt klātienē, un paldies puišiem par atdevi. Mēs šo atbalstu dzirdējām un novērtējam! Nevienam nav kauns par to, ko mēģinājām paveikt. Šobrīd slovāki ir par mums mazliet spēcīgāki, tomēr mēs centāmies viņus noskriet, un beigās jau viņiem bija grūti ar savu īso sastāvu tikt galā. Centāmies spēlēt pēc iespējas tuvāk un neļaut elpot. Gaidījām savas iespējas. Viss bija mūsu rokās. Bija iespējas, taču šoreiz veiksme līdz galam nebija mūsu pusē. Šobrīd mēs tikai veidojam savu rokrakstu galvenā trenera vadībā. Ja mēs pie šīs sistēmas turpināsim strādāt, iespēju uzvarēt mums būs daudz vairāk.