Februārī tradicionāli jauno sezonu sāka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu akadēmija perspektīvajiem Latvijas tiesnešiem. Pirmajos izglītojošajos pasākumos piedalījās kopumā 23 tiesneši no desmit Latvijas pilsētām.

Šogad semināra datumi bija izvēlēti tā, lai apvienotu teorētiskās nodarbības ar praktisku tiesāšanu "Riga Cup" turnīrā dažādās vecuma grupās. Dalībnieki pēc spēļu apkalpošanas saņēma vērtīgus padomus no LFF tiesnešu instruktoriem un aktīvajiem tiesnešiem saistībā ar spēles noteikumiem, to interpretāciju, tiesāšanas metodiku un fizisko sagatavotību.

Seminārus vadīja Ādolfs Supe, Jurijs Popovičenko, Vladimirs Osipovs, Mareks Ķere, Aleksejs Spasennikovs un Vadims Direktorenko.

Labākie LFF Tiesnešu akadēmijas dalībnieki aprīļa sākumā tiks aicināti uz 1. un 2. līgas tiesnešu semināru un tiks iekļauti kandidātu sarakstā šo līgu apkalpošanai.

LFF Tiesnešu nodaļa atzinīgi vērtē LFF tiesnešu reģionālo koordinatoru darbu attiecībā uz jauno tiesnešu sagatavošanu un pateicas tiesnešu instruktoriem par viņu ieguldījumu semināru veiksmīgai novadīšanai.

LFF Tiesnešu akadēmijas tiesnešu saraksts:

Vārds, uzvārds

Reģions

Dmitrijs Klimaševičs

Rīga

Jēkabs Šmitiņš

Rīga

Elmārs Ģēģers

Zemgale

Maksims Križanovskis

Zemgale

Kristers Jaunzems

Kurzeme

Gints Švažs

Kurzeme

Artūrs Šternbergs

Kurzeme

Deniss Ciunelis

Ziemeļaustrumi

Renāts Turlajs

Ziemeļaustrumi

Maksims Antonovs

Rīga

 

Deniss Lobačs

Rīga

Maksims Saleiko

Rīga

Artūrs Jaunpetrovičs

Rīga

Darja Voitehoviča

Zemgale

Mariss Maļcevs

Kurzeme

Nikita Karpovs

Kurzeme

Roberts Sidorčiks

Kurzeme

Ričards Ambarovs

Ziemeļaustrumi

Juris Mauriņš

Ziemeļaustrumi

Kristiāns Zeltiņš

Latgale

Marija Vorfolomejeva

Latgale

Alekss Roščenko

Latgale

Artūrs Stūris

Vidzeme