Par Latvijas Sieviešu telpu futbola līgas otrās sezonas čempionvienību nedēļas nogalē pārliecinoši kļuva Rēzeknes BJSS komanda.

Čempionāta otrā posma A grupas noslēdzošajā sabraukumā Salaspils sporta namā rēzeknietes savam uzvaru sarakstam pievienoja panākumu pār FK "Auda" ar 3:1 un triumfu pār FB "Gulbene"/SK "Kuorsova" ar 10:1, sacensību izšķirošo posmu noslēdzot ar septiņām uzvarām un vienu zaudējumu. Tieši FK "Iecava" komanda, kas kā vienīgā prata rēzeknietes šosezon apspēlēt, ierindojās otrajā vietā pat par spīti tam, ka pēdējā sabraukuma spēlēs tā prata iekrāt vien divus punktus.

Punkta atstatumā no Iecavas pārstāvēm godpilnajā trešajā vietā finišēja FK "Auda", bet krietni iepakaļus palika RFS/Babītes SK un FB "Gulbene"/SK "Kuorsova".

Viktorija Višņakova no Rēzeknes BJSS komandas ar 20 gūtiem vārtiem kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, bet Renāte Gaugere no FK "Iecava" tika nosaukta par čempionāta labāko spēlētāju. Labākās vārtsardzes godā tika celta vēl viena čempionu pārstāve Kristīne Klementjeva, simpātiju balva pienācās Līvai Šteinbergai no RFS/Babītes SK, bet par labāko treneri nosauca Sergeju Prokopkinu no Rēzeknes BJSS.

Čempionātā pēdējā sabraukuma spēļu ieraksti ir pieejami ŠEIT.

Kā ziņots, čempionāta pirmajā posmā visas desmit komandas bija sadalītas pēc ģeogrāfiskā principa divās grupās pa piecām. Vispirms komandas savās grupās samēroja spēkus katra ar katru pa divām reizēm. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas, kā arī labākā trešās vietas īpašniece otrajā posmā savā starpā aizvadīja vēl divus apļus, sadalot medaļu komplektus, bet otrs čempionāta piecinieks aizvadīja viena apļu turnīru savā starpā.

Šī bija otrā Latvijas Sieviešu telpu futbola līgas sezona. Pirmajā deviņu komandu konkurencē labākā bija Rīgas Futbola skola.

Sieviešu telpu futbola līgas sacensības ieviestas ar mērķi attīstīt Latvijas sieviešu telpu futbola izlasi, kas pērn piedzīvoja savu debiju Eiropas čempionāta atlases sacensībās. Turnīrā šosezon piedalījās spēlētājas, kuras dzimušas 2008. gadā un agrāk.