Šonedēļ savas pirmās spēles Baltijas Jaunatnes futbola līgā (BYFL) aizvadīs visas astoņas Latvijas pārstāves sacensībās.

Turnīra otrajā pastāvēšanas sezonā sacensības risināsies divās vecuma grupās – U-16 (2007. dz.g.) un U-15 (2008. dz.g.). Katrā no tām spēkiem mērosies pa četrām labākajām komandām no trim Baltijas valstīm saskaņā ar iepriekšējā gada valstu čempionātu rezultātiem attiecīgajā vecuma kategorijā.

Latviju U-16 vecuma grupā pārstāvēs FS "Metta", SK "Super Nova", JDFS "Alberts" un BFC "Daugavpils", bet U-15 konkurencē – FS "Metta", SK "Super Nova", RFS un Liepājas Futbola skola.

Katrā no vecumiem komandas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām komandām katrā, kas līdz 12. martam aizvadīs viena apļa turnīru. Pēc tam pa četrām labākajām katras apakšgrupas komandām piedalīsies izslēgšanas spēļu turnīrā, kas sāksies ar ceturtdaļfināliem aprīlī un noslēgsies ar fināliem jūnijā.

Informācija par turnīra spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā www.baltic-league.com. Tiek plānota visu spēļu pārraidīšana tiešraidē.

Latvijas komandas turnīru sāks ar savstarpējiem mačiem 9., 10. un 12. februārī "Rimi Olimpiskajā centrā", kā arī 12. februārī LOC futbola hallē Liepājā.

Kā ziņots, pirmajā BYFL sezonā pērn spēkiem mērojās pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 vecuma grupā, bet šajā sezonā turnīrs paplašinājies, klāt nākot arī U-16 vecuma grupai.