Pēc pirmā posma rezultātiem Latvijas sieviešu telpu futbola līgā noskaidrojušās tās piecas komandas, kas otrajā posmā cīnīsies par čempionu titulu.

Čempionāta pirmajā posmā visas desmit komandas bija sadalītas pēc ģeogrāfiskā principa divās grupās pa piecām. Vispirms komandas savās grupās samēroja spēkus katra ar katru pa divām reizēm. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas, kā arī labākā trešās vietas īpašniece otrajā posmā savā starpā aizvadīs vēl divus apļus, bet otrs čempionāta piecinieks aizvadīs divu apļu turnīru savā starpā. Medaļu liktenis kļūs skaidrs pēc otrā posma spēcīgākās grupas spēlēm, iztiekot bez izslēgšanas mačiem.

A grupā perfektu bilanci uzrādīja Rēzeknes BJSS, kas uzvarēja visās astoņās spēlēs un tika pie 67:5 gūto un zaudēto vārtu starpības. No rezultātu viedokļa saspringtākais duelis rēzeknietēm bija pirmajā aplī pret FK "Valor"/"Ropaži", kas tika uzvarēts ar 4:1. Apakšgrupas otro vietu izcīnīja FB "Gulbene"/SK "Kuorsova", kas ieguva četras uzvaras un vienu neizšķirtu, par divu punktu tiesu apsteidzot FK "Valor"/"Ropaži".

B grupā ar septiņām uzvarām labākās bija FK "Iecava" spēlētājas, kuras vienīgo zaudējumu piedzīvoja pret FK "Auda" (1:2). Jāizceļ, ka piecus no saviem panākumiem Iecavas pārstāves ieguva, pateicoties uzvarai ar vienu vārtu pārsvaru. Pa četrām uzvarām un vienam neizšķirtam šajā grupā iekrāja RFS/Babītes SK un FK "Auda", pievienojoties otrā posma labāko pieciniekam.

Par kopvērtējuma 6.-10. vietu otrajā posmā līdz ar to spēkosies FK "Valor"/"Ropaži", "Lucavsala"/LSAB, SK "Imanta", FC "Talsi" un FK "Tukums 2000". Izceļams, ka pirmajā posmā pie vismaz vienas uzvaras tika visas čempionāta dalībnieces.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirmās divas vietas ieņem Viktorija Višņakova un Jekaterina Ovsjankina no Rēzeknes BJSS, kurām attiecīgi 13 un deviņi gūti vārti, bet pa astoņām reizēm izcēlušās Evelīna Sendija Čubare (FK "Auda"), Elizabete Pelse un Diāna Skribina (abas – Rēzeknes BJSS).

Šī ir otrā Latvijas sieviešu telpu futbola līgas sezona. Pirmajā deviņu komandu konkurencē labākā bija Rīgas Futbola skola.

Sieviešu telpu futbola līgas sacensības ieviestas ar mērķi attīstīt Latvijas sieviešu telpu futbola izlasi, kas pērn piedzīvoja savu debiju Eiropas čempionāta atlases sacensībās. Turnīrā šosezon piedalās spēlētājas, kuras dzimušas 2008. gadā un agrāk.

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.