Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko ceturtdien LFF telpās uzņēma jaunievēlēto Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas vadītāju Dāvi Mārtiņu Daugavieti. Vizītes laikā tika pārrunāti futbola attīstības jautājumi un nākotnes redzējums, kā arī tika pārrunāti jautājumi par futbola stadiona būvniecību.

Dāvis Mārtiņš Daugavietis: "Kā sporta apakškomisijas vadītajām man ir būtiski saprast sporta nozares problēmjautājumus. Šodienas sarunā ar LFF prezidentu Vadimu Ļašenko pārrunājām aktuālākos jautājumus futbolā. Sarunas gaitā pieskārāmies vairākām tēmām - iespējamā stadiona būvniecība, reģionālās infrastruktūras attīstīšana, kā arī bērnu un jauniešu sporta segments. Prieks, ka LFF ir skaidra vīzija, kā viņi redz sporta veida attīstību. Turpmākajos gados redzu vairākus jautājumus, pie kuriem kopīgi strādāt, lai palīdzētu attīstīt Latvijas sporta vidi."

Vadims Ļašenko: "Atbalsts no valsts ir ļoti būtisks futbola attīstības veicināšanai. Man ir prieks, ka sporta nozari vadīs ar sportu cieši saistīts cilvēks, kuram ir skaidra un saprotama vīzija par būtisko un svarīgo."