Latvijas U-19 telpu futbola izlase piektdien Horvātijā otrajā "Futsal Week" turnīra spēlē ar rezultātu 2:4 (2:1) zaudēja Turcijai, kas liks sacensības sestdien noslēgt ar spēli par 5./6. vietu.

Vadību šajā spēlē ieguva Turcijas komanda, uz ko Latvijas izlase pirmajā puslaikā atbildēja ar diviem Žana Borisenoka gūtajiem vārtiem, pārņemot vadības grožus savās rokās. Par spīti daudzām vārtu gūšanas iespējām, kas bija Latvijas pārstāvjiem, pretinieki otrā puslaika pašā vidū atjaunoja neizšķirtu. Situācija turnīra tabulā Latvijas valstsvienībai lika doties uzvaras meklējumos, tomēr trīs minūtes pirms spēles beigām Artūra Šketova vadītā komanda atkal nonāca zaudētājos. Ceturto reizi bumba Maksima Križanovska sargātajos vārtos nonāca pusminūti pirms mača noslēguma, kad Latvijas jaunieši izmisīgi centās atspēlēties.

SPĒLES IERAKSTS:

Pirms tam turnīrā Latvijas izlase ceturtdien ar 2:3 piekāpās Ungārijai, kamēr Turcija dienu iepriekš ungāru pārākumu atzina ar 3:4.

Līdz ar to Latvijas izlase savā apakšgrupā ierindojusies trešajā vietā, kas nozīmē, ka sestdien plkst. 12.00 mūsu komanda aizvadīs spēli par 5./6. vietu pret Sanmarīno.

Turnīra otrajā grupā pirmo vietu ar divām uzvarām izcīnīja Beļģija, ar vienu uzvaru sekoja Igaunija, bet bez punktiem palika Sanmarīno.

Kā ziņots, marta beigās Latvijas U-19 izlase uzņems 2023. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pamatkārtas turnīru, tiekoties ar Beļģiju, Somiju un Gruziju.