Gaidāmajās svētku dienās – 1. maijā un 4. maijākomanda.lv 1. līgas čempionāta 2015. gada sezonā tiks aizvadītas attiecīgi piektās un sestās kārtas spēles, kurās līdzjutējus gaida vairākas intrigas un vadošo komandu cīņas.

Līdzšinējās četrās turnīra kārtās bez zaudētiem punktiem cīnās divas komandas – Rīgas Futbola skola un Valmiera Glass FK/BSS. Tās arīdzan ir starp čempionāta šā brīža vadošajām vienībām gan gūtajos vārtos (attiecīgi 17 un 13), gan ielaisto vārtu skaitā (attiecīgi 2 un 3).

Rīgas Futbola skolu piektdien, 1. maijā, sagaida intriģējošs duelis izbraukumā ar FK 1625 Liepāja komandu, kas līdzšinējās četrās spēlēs ieguvusi deviņus punktus un pašlaik kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā. Mačs 16:00 sāksies stadiona "Daugava" rezerves laukumā Liepājā. Savukārt pirmdien, 4. maijā, Rīgas Futbola skola plkst. 16:00 uzņems FK Jēkabpils/JSC futbolistus, kuri kā vienīgie sacensībās līdz šim cīnās bez iegūtiem punktiem.

Savukārt Valmiera Glass FK/BSS futbolisti 1. maijā plkst. 15:00 uzņems AFA Olaine komandu, kas līdz šim četrās spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm, bet 4. maijā plkst. 15:00 pie valmieriešiem viesosies Preiļu BJSS vienība, kuras kontā līdz šim ir iekrāts viens punkts.

Bez zaudējumiem turnīrā pašlaik cīnās arī čempionāta jaunpienācēji FC Caramba/Dinamo, kas tikuši pie trim uzvarām un reizi spēlējuši neizšķirti. Šo komandu 1. maijā plkst. 17:00 sagaida spēle savā laukumā pret FK Tukums 2000 TSS futbolistiem, kuri līdz šim tikuši pie četriem punktiem, bet 4. maijā plkst. 14:00 rīdzinieki viesosies pie FK Auda komandas, kas iekrājusi septiņus punktus un pašlaik noslēdz kopvērtējuma labāko sešnieku.

Kopvērtējuma ceturtajā vietā esošā FK 1625 Liepāja bez cīņas pret Rīgas Futbola skolu 4. maijā plkst. 14:00 uzņems JFK Saldus/Brocēnu NBJSS komandu, kas līdz šim izcīnījusi četrus punktus, bet FK Auda vienību sagaida arī spēle 1. maijā plkst. 14:00 pret FK Ogre pārstāvjiem, kuri arī līdz šim iekrājuši četrus punktus.

Kopvērtējuma labāko sešniekā ar septiņiem punktiem atrodas arī Rēzeknes FA. Šī komanda 1. maijā plkst. 15:00 uzņems čempionāta jaunpienācējus FK Staiceles Bebri, kuru kontā ir trīs punkti, bet 4. maijā plkst. 13:30 gaidāma viesošanās pie citiem turnīra jaunpienācējiem JDFS Alberts, kuri pašlaik cīnās ar pieciem punktiem kopvērtējuma tabulā.

Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs pašlaik ir Anglijas uzbrucējs Kemal Can Gurel no FK 1625 Liepāja komandas, kurš izcēlies ar sešiem gūtiem vārtiem, bet ar pieciem precīziem raidījumiem viņam seko Guntars Silagailis no Rēzeknes FA, Elvis Teremko no FK Smiltene/BJSS un Vsevolods Čamkins no Rīgas Futbola skolas.

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1. līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija