Sākusies pieteikšanās 2022./2023. gada Latvijas Universiādes ietvaros notiekošajai telpu futbola disciplīnai (vīriešiem un sievietēm), ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA), Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Latvijas Augstskolu sporta savienību (LASS). Turnīrs notiks 3. decembrī Salaspils sporta nama zālē, Smilšu ielā 1, uz parketa laukuma, bet komandu reģistrācija plānota līdz 25. novembrim.

Turnīra izspēles kārtība tiek plānota divos etapos – grupu spēlēs un izslēgšanas mačos par vietām, bet var tikt saīsināta atkarībā no komandu skaita. Galīgais formāts kopā ar spēļu kalendāru tiks apstiprināts 28. novembrī.

Viena mača ilgums plānots divu puslaiku apjomā pa desmit minūtēm katrā no tiem, sacensību sākums paredzēts plkst. 10.00, savukārt laureātu sveikšana iecerēta uzreiz pēc noslēdzošajām spēlēm ap plkst. 14.30. Apbalvojumus saņems gan trīs labākās turnīra vienības (vīriešiem un sievietēm), gan labākie futbolisti individuālajās nominācijās.

Sacensībās varēs startēt Latvijas augstākās izglītības iestāžu (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes) - profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti un attiecīgās augstskolas 2022. gada absolventi, ko ar parastu un zīmogu apliecina augstskolas administrācija. Katra komanda pieteikumā varēs iekļaut ne vairāk par 14 spēlētājiem.

Pieteikumi dalībai jāiesniedz uz speciālas veidlapas līdz 25. novembrim, sūtot uz e-pasta adresi j.obodnikova@rigasfutbols.lv. Pieteikumā jābūt aizpildītiem visiem tā laukiem, pretējā gadījumā tas tiks uzskatīts par nederīgu un netiks pieņemts. Turnīra dalības maksa ir minēta Latvijas XXXIII Universiādes 2022./2023. studiju gada sacensību noteikumos un galvenajā nolikumā, kas pieejams ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija