Noslēgusies balsošana par Latvijas izlases izbraukuma spēļu formu dizainu nākamajā ciklā. Līdzjutējiem bija iespēja balsot par vienu no trim dizaina variantiem. Latvijas Futbola federācija ir pateicīga tūkstošiem balsotāju, kuri aktīvi piedalījās labākās formas izvēlē.

Ar pārliecinošu pārsvaru balsojumā uzvarēja pirmais no variantiem, par kuru nobalsoja 70% respondentu. Par otro variantu savu balsi atdeva nepilni 20% līdzjutēju, bet par askētiskā un minimālistiskā dizaina formas variantu balsoja 10% fanu.


Aptaujā uzvarējušais dizains Latvijas izlases izbraukuma spēļu formai 2023. gadā.

Atgādinām, ka līdzīgā veidā tika izvēlētas izbraukuma spēļu formas, ar kurām mūsu izlase spēlēja no 2020. gadam līdz šim brīdim, savukārt mājas spēļu jeb pamata formas kreklu dizaina izvēle bija LFF rīcībā. Tāpat šoreiz būs arī šogad.

Iepriekšējā pieredze sakrita ar laiku, kad Latvijas nacionālajai izlasei būtiski pieaudzis līdzjutēju atbalsts gan klātienē, gan pie TV ekrāniem, un mūsu futbolisti pēdējo trīs gadu laikā izdzīvoja daudz patīkamu brīžu kopā ar mūsu valstsvienības dedzīgo fanu skanīgajām balsīm gan mājas, gan izbraukuma spēlēs. Vienotībā ir spēks, tāpēc vēlējamies līdzjutēju iesaisti ne tikai spēļu laikā, ne tikai nometņu laikā, bet arī spēļu formu dizaina izvēlē. Būsim kopā un vienoti arī turpmāk!

Balsošana bija iespējama līdz 7. novembrim. Trīs laimīgie balsotāji kā pirmie dāvanā saņems Latvijas izlases izbraukuma spēļu kreklus. Laimīgo izloze notiks izlases nometnes laikā.