Ceturtdien, klātesot Latvijas Futbola federācijas (LFF), Limbažu novada pašvaldības, Limbažu novada Sporta skolas un Olimpiskā centra "Limbaži" pārstāvjiem, Limbažu stadionā atklāts jauns minifutbola (60x40 metri) laukums.

Projekts tapis LFF sintētiskā seguma futbola laukumu programmas ietvaros. Šīs sadarbības ietvaros Limbažu novada pašvaldība nodrošināja laukuma pamatnes izbūvi, laukuma apgaismojuma izbūvi atbilstoši LFF prasībām un teritorijas labiekārtošanu. LFF nodrošināja FIFA kvalitātes zīmei atbilstošu sintētisko futbola laukuma segumu un tā ieklāšanas darbus. Tāpat laukums nodrošināts ar attiecīgā izmēra futbola vārtiem.

"Limbaži un tā reģions ir bagāti ar senām futbola tradīcijām. Ne velti šeit, lielā mērā pateicoties arī trenera Valda Matīsa fanātiskajam darbam, ir izauguši vairāki Latvijas nacionālās izlases spēlētāji. Šis laukums uzlabos apstākļus, kādos ikdienā trenējas pilsētas un reģiona jaunā futbola paaudze," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko.

LFF izsaka pateicību Limbažu novada pašvaldībai un vietējām sporta organizācijām par sadarbību un ieinteresētību šī projekta realizēšanā, kā arī pauž cerību, ka tuvākajā nākotnē tiks renovēts arī pilsētas dabīgā seguma laukums. LFF šāda projekta ietvaros stadionā ir gatava izbūvēt modernu laistīšanas sistēmu.