Latvijas nacionālā futbola izlase 2023. gadā spēlēs ar jauna dizaina spēles krekliem. Aicinām līdzjutējus piedalīties izbraukuma spēļu formas dizaina izvēlē un nobalsot, kādā ekipējumā vēlaties redzēt spēlējam Latvijas valstsvienību viesos.

Atgādinām, ka līdzīgā veidā tika izvēlētas izbraukuma spēļu formas, ar kurām mūsu izlase spēlēja no 2020. gadam līdz šim brīdim, savukārt mājas spēļu jeb pamata formas kreklu dizaina izvēle bija LFF rīcībā. Iepriekšējā pieredze sakrita ar laiku, kad Latvijas nacionālajai izlasei būtiski pieaudzis līdzjutēju atbalsts gan klātienē, gan pie TV ekrāniem, un mūsu futbolisti pēdējo trīs gadu laikā izdzīvoja daudz patīkamu brīžu kopā ar mūsu valstsvienības dedzīgo fanu skanīgajām balsīm gan mājas, gan izbraukuma spēlēs. Vienotībā ir spēks, tāpēc vēlamies līdzjutēju iesaisti ne tikai spēļu laikā, ne tikai nometņu laikā, bet arī spēļu formu dizaina izvēlē. Būsim kopā un vienoti arī turpmāk!

Balsošana iespējama līdz 7. novembrim. Trīs laimīgie balsotāji kā pirmie dāvanā saņems Latvijas izlases izbraukuma spēļu kreklus.