Pārdošanā www.lff.lv/biletes nonākušas biļetes uz "Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņas finālu trešdien, 19. oktobrī, plkst. 20.00 "Skonto" stadionā Rīgā. Par trofeju cīnīsies FK "Auda" un RFS komandas.

Tirdzniecībā ir Emiļa Melngaiļa ielas tribīnes sektori. Biļetes cena 5 EUR. Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti biļetes pieejamas ar 30% atlaidi. Biļetes pārdošanā pieejamas tikai elektroniski.

Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt, nepērkot atsevišķu biļeti. Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un viņu pavadonim ieeja ir bez maksas (par biļešu saņemšanu sazināties, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv).

FK "Auda" klubam šis būs pirmais Latvijas kausa fināls vēsturē, tikmēr RFS komanda ir pašreizējā trofejas glabātāja. Turnīrā rīdzinieki uzvarēja arī 2019. gadā.

"Skonto" stadionā Latvijas kausa fināls pēdējoreiz notika 2017. gadā, bet kopumā šajā stadionā fināls risināsies 14. reizi.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936. gada pie prestižās trofejas tikušas 38 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 12 dažādas vienības.

Plašāk par godīgu un atbildīgu spēli gan laukumā, gan ārpus tā uzzini interneta platformā www.speleatbildigi.lv.