Pagājušajā svētdienā meiteņu futbola festivāls viesojās Cēsīs, kur pulcēja jaunās un topošās futbolistes no dažādām Vidzemes pilsētām. Vairāku stundu garumā meitenes piedalījās dažādos futbola meistarības vingrinājumos.

Šis bija jau trešais pasākums šogad, lai piesaistītu vairāk meiteņu futbolam tieši Vidzemes reģionā. Iepriekšējie šāda veida festivāli risinājās Carnikavā un Siguldā.

Andis Rozītis, LFF Vidzemes Futbola centra vadītājs: "Šodienas pasākums vēlreiz pierāda – futbols meiteņu un viņu vecāku acīs ir foršs. Ar šo pasākumu vēlamies attīstīt meiteņu un sieviešu futbolu Vidzemē, un ceram jau nākamgad papildināt Latvijas čempionātus arī ar komandām no Vidzemes. Paldies vecākiem, un īpašs prieks, ka ar katru pasākumu mūsu kļūst arvien vairāk!"

LFF Attīstības departamenta sieviešu elites futbola speciālists Didzis Matīss: "Fakts, ka ar katru pasākumu dalībnieku skaits palielinās, liecina, ka sieviešu futbols attīstās ne tikai citviet pasaulē, bet arī pie mums Latvijā. LFF vārdā izsaku pateicību par tik kuplu atsaucību un vēlmi piedalīties pasākumā, kā arī vecākiem par savu meitu iepazīstināšanu ar futbolu. Sieviešu futbols patiešām ir ļoti skaists!"