Latvijas Futbola federācijas (LFF) un globālā līdera loģistikas nozarē DHL kopīgajā labdarības turnīrā, kas nedēļas nogalē notika Rīgā, vākti ziedojumi Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas atbalstam.

Turnīrā piedalījās kopumā astoņas komandas, kuru dalības maksa kopā ar citiem ziedojumiem tiks nodoti Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas futbola komandas vajadzībām, nodrošinot jauniešus ar visu nepieciešamo futbola spēlēšanai ikdienā.

Kopējais iegūto ziedojumu apjoms ir 1000 EUR.

Līdzās SIA "DHL Express Latvia" turnīrā piedalījās arī tādas organizācijas kā SIA "Kinetics Nails Systems", SIA "Livonia Print", SIA "RETN Baltic", SIA "Evelatus", SIA "Enamine", Starptautiskā lidosta "Rīga" un AS "Printful". Labākos rezultātus futbola laukumā uzrādīja Starptautiskā lidosta "Rīga", "Evelatus" un "DHL Express Latvia".

"DHL globālās stratēģijas viens no pīlāriem ir saiknes radīšana starp cilvēkiem un dzīves apstākļu uzlabošana, tāpēc arī labdarības turnīra mērķis bija savienot cilvēkus un padarīt dažas sirdis laimīgākas. Integrācija sabiedrībā un paplašināts redzesloks šiem bērniem palīdz redzēt pasauli citādāk, izjūtot, ka ar paša gribasspēku var sasniegt ļoti daudz," pauž SIA "DHL Express Latvia" muitas nodaļas vadītājs Artis Dzenis.

"Mūsu veiksmīgā sadarbība ar DHL aizsākās pērn, iesaistoties akcijā izglītošanai par krūts un prostatas vēža apzināšanās jautājumiem. Esam priecīgi par vēl viena saskarsmes punkta atrašanu, jo futbols vienmēr ir būs par kaut ko daudz vairāk nekā tikai spēli laukumā. Ar futbola un sporta palīdzību esam radījuši svētkus un devuši vēl vienu iemeslu bērniem pasmaidīt. Tā ir vērtība, kuru ne pret ko nav iespējams iemainīt," akcentē LFF Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

FOTO GALERIJA: