Šī gada 30. septembrī "Playoff Arēnā" Rīgā (Kauguru iela 6) notiks Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais Rīgas skolu futbola festivāls

Pasākuma ietvaros bez futbola plānoti arī sporta uzdevumi un intelektuāla spēle, dalības ilgumam katrai komandai esot ne garākam par divām stundām. Dalība festivālā ir bezmaksas, un vietu skaits ir ierobežots – līdz 24 komandām (ne vairāk par desmit skolēniem vienā komandā).

Festivāla mērķauditorija ir Rīgas skolu jaunāko klašu audzēkņi, jo īpaši 2.-3. klašu bērni, kā arī pirmklasnieki. Katra skola par dalību pasākumā iegūs futbola bumbu, bet ar LFF un RFF partneru sarūpētajām dāvanām tiks sveikts ikviens festivāla apmeklētājs. Tāpat individuālas piemiņas veltes plānotas skolu komandu pavadoņiem un sporta skolotājiem.

Rīgas sporta skolotājiem bez šī festivāla būs unikāla iespēja dienu iepriekš – 29. septembrī – piedalīties "Grassroots Leader" kursos, kas notiks LFF konferenču telpās. Teorētisko nodarbību laikā dalībnieki saņems informāciju par papildus cilvēku resursu apmācību un iesaisti treniņu un nodarbību vadīšanā, turnīru un festivālu, kā arī citu aktivitāšu organizēšanā. Pēc kursu apmeklējuma katrs dalībnieks varēs saņemt Latvijas Treneru tālākizglītības centra (LTTC) sertifikātu.

Pieteikšanās festivālam un kursiem iespējama līdz 15. septembrim, sazinoties ar RFF izpilddirektora vietnieci Jevgeņiju Obodņikovu (j.obodnikova@rigasfutbols.lv, +371 20081601).

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija