Baltijas Sieviešu futbola līgas (BWFL) sezonu noslēgušas SFK "Rīga" un SK "Super Nova"/RTU komandas, kamēr pašā turnīrā vēl atlicis aizvadīs divas cīņā par godalgām izšķirošas spēles.

SFK "Rīga" četrās turnīra spēlēs uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm, piekāpjoties Lietuvas un Igaunijas čempionvienībām, bet apspēlējot abu valstu pērnās sezonas sudraba medaļu ieguvējas. Rīdzinieču kontā bija panākumi pār MFA "Žalgiris-MRU" (3:1) un "Saku Sporting" (1:0), kā arī zaudējumi pret FK "Gintra" (0:2) un FC "Flora" (1:3).

Tikmēr SK "Super Nova"/RTU visās četrās spēlēs bija spiestas samierināties ar zaudējumiem, iekrājot kopējo gūto un zaudēto vārtu starpību 1:24.

SFK "Rīga" pašlaik ieņem kopvērtējuma trešo vietu un cerēs to saglabāt, kamēr otra Latvijas pārstāve sacensības noslēgusi sestajā pozīcijā.

Turnīrā vēl paredzētas divas pārceltās spēles, tomēr jau tagad zināms, ka ar četrām uzvarām un vārtu attiecību 20:1 pirmo vietu sev ir garantējušas FK "Gintra" futbolistes no Lietuvas.

BWFL 2022. gada sezonā piedalās pa divām spēcīgākajām sieviešu futbola komandām no trim Baltijas valstīm. Katrai komandai paredzētas četras spēles - divas savā laukumā un divas izbraukumā -, vienas valsts pārstāvēm savā starpā netiekoties.