FS "Metta" komanda pārliecinoši kļuvusi par uzvarētāju Latvijas meiteņu čempionāta U-14 Attīstības grupas sacensībās.

Piecas komandas aizvadīja spēles divos apļos, satiekoties Iecavā, Ķekavā un Rēzeknē. FS "Metta" šajos mačos svinēja sešas uzvaras un divreiz cīnījās neizšķirti – 1:1 pirmajā kārtā ar otrās pozīcijas ieguvējām FK "Auda" un 2:2 noslēdzošajā mačā pret trešo labāko komandu FK "Iecava".

Ķekavas jaunietes čempionāta noslēgumā rīdziniecēm zaudēja astoņus punktus, bet vēl par punktu atpalika gan Iecavas komanda, gan Rēzeknes BJSS/Viļānu SS. FS "Jelgava" jaunietes čempionātu pabeidz bez punktiem.

Keita Zviedre no FS "Metta" ar 11 gūtiem vārtiem kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, saņemot arī turnīra labākās futbolistes balvu. Par labāko vārtsardzi tika nosaukta Marta Deaka no FK "Auda". Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Emīlija Grauda (FS "Jelgava"), Katrīna Lukaševiča (Rēzeknes BJSS/Viļānu SS), Sindija Karlinska (FK "Iecava"), M. Deaka (FK "Auda") un Marija Klementjeva (FS "Metta").

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā tradicionāli risinās četrās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās) un U-10 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.