Latvijas meiteņu čempionāta U-14 Elites grupā par labāko komandu kļuvusi Liepājas Futbola skola.

Turnīra gaitā piecas komandas izspēlēja divu apļu turnīru ar spēlēm Olainē jūnija un augusta mēnešos. Liepājnieces turnīru sāka ar 2:3 zaudējumu FK "Olaine" komandai, bet turpinājumā izcīnīja septiņas uzvaras pēc kārtas, aizvadot vairākus sīvas cīņas bagātus dueļus un svinot arīdzan vairākus graujošus panākumus.

Piecu punktu atstatumā no Liepājas Futbola skolas čempionātu pabeidza FK "Olaine", kas šajā vecumā par labāko kļuva pērn, bet vēl par punktu atpalika Rīgas Futbola skola. Ar 13 gūtiem vārtiem kā rezultatīvākā čempionātu noslēdza Helēna Reinfelde no Liepājas komandas.

Septiņus punktu čempionāta gaitā izcīnīja SK "Amber Stars", savukārt SK "Imanta" pie punktiem tā arī netika.

Par turnīra labāko spēlētāju tika nosaukta H. Reinfelde, bet par labāko vārtsardzi - Nikola Jeļšina (Rīgas Futbola skola). Komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Aiva Rabace (SK "Imanta"), Hanna Krafte (SK "Amber Stars"), Elizabete Dubinska (Rīgas Futbola skola), Samanta Nikola Zālīte (FK "Olaine") un Ance Meijere (Liepājas Futbola skola).

Latvijas meiteņu čempionāts vasaras periodā tradicionāli risinās četrās vecuma grupās: U-16, U-14 (Elites un Attīstības grupās), U-12 (Elites un Attīstības grupās) un U-10 (bez rezultātu fiksēšanas).

Latvijas sieviešu un meiteņu futbola aktualitātēm iespējams sekot līdzi Facebook un Instagram.