Līdz 25. augustam iespējama pieteikšanās šīgada otrajam ģimeņu futbola festivālam "FootFamFest", kas 27. augustā no plkst. 11.00 risināsies Dobeles pilsētas stadionā.

Pirmoreiz šāda koncepta turnīrs Latvijā notika 2019. gadā, taču pandēmijas dēļ nākamais posms bija jāgaida trīs gadus. Turnīrs atgriezās ar posmu Siguldā jūlija vidū, pulcējot 43 ģimenes un kopskaitā 176 dalībniekus.

Dobeles posmā aicinātas piedalīties komandas 3-5 cilvēku sastāvā, kurās jābūt 1-2 pieaugušajiem (vecumā no 18 līdz 65) un vismaz vienam bērnam vai pusaudzim (vecumā no 5 līdz 17). Komandu dalībnieki turnīrā aizvada spēles savās vecuma grupās. Katra ģimenes locekļa iegūtie punkti tiek skaitīti kopā, noskaidrojot kopējos festivāla rezultātus. Dalība festivāla ir bez maksas.

Pieteikšanās, plašāka informācija un nolikums - www.footfamfest.lff.lv.

Posma labākā ģimene balvā iegūs vietas VIP ložā "Skonto" stadionā, lai klātienē 22. septembrī atbalstītu Latvijas nacionālo izlasi svarīgajā mačā pret Moldovu. Katra ģimene tiks pie futbola bumbām un īpašām balvām no festivāla atbalstītājiem.

"FootFamFest" pasākumu mērķis ir radīt apstākļus, kuros pieaugušie rāda bērniem piemēru veselīgai un aktīvai laika pavadīšanai, kā arī sniegt bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem iespēju savā starpā socializēties, apvienojot futbolu un tūrismu.