Pārdošanā nonākušas biļetes uz UEFA Nāciju līgas 22. septembra spēli "Skonto" stadionā starp Latvijas un Moldovas izlasēm, kurā Latvijas valstsvienība var nodrošināt uzvaru savā D līgas apakšgrupā un ceļazīmi uz C līgas turnīru.

Biļetes pārdošanā pieejamas www.lff.lv/biletes. Biļešu cenas ir no 5 līdz 15 EUR. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti tās pieejamas ar 30% atlaidi. Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt, nepērkot atsevišķu biļeti.

Spēles sākums plkst. 19.00, bet stadiona vārti tiks atvērti plkst. 17.30. Līdzjutējiem būs iespēja iegādāties uzkodas un dzērienus, kā arī iesaistīties citās aktivitātēs.

Iepriekšējo reizi "Skonto" stadionā Latvijas izlase spēlēja 2021. gada martā pret Melnkalni, bet pirms tas pēdējoreiz notika 2017. gada oktobrī pret Andoru.

Ar maksimāli iespējamajiem 12 punktiem četrās spēlēs Latvijas izlase UEFA Nāciju līgas D1 apakšgrupā ieņem pirmo vietu, bet Moldova seko otrajā pozīcijā ar septiņiem punktiem, kamēr Vladislavs Gutkovskis ar četriem vārtiem ir D līgas rezultatīvākais spēlētājs. Pēc mača "Skonto" stadionā mūsu valstsvienība turnīru 25. septembrī noslēgs ar spēli Andorā.

Latvijas izlase nepārspēta ir jau astoņās spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtoti garākā šāda veida sērija valstsvienības vēsturē. Identiska sērija izlasei padevās tikai 1938. gadā.

Šī ir trešā UEFA Nāciju līgas sezona. Latvijas izlases pārstāvētās D līgas apakšgrupas labākā komanda iegūs tiesības 2024./2025. gada UEFA Nāciju līgas ciklā sacensties C līgā, kā arī, iespējams, būs starp papildu pretendentēm uz vietu 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.