Starptautiskās futbola federāciju asociācijas jeb FIFA (Fédération Internationale de Football Association - franču val.) ikgadējais Kongress šogad notiks 29.maijā Cīrihē, Šveicē. Šis būs 65. Kongress FIFA vēsturē, un šī gada nozīmīgākais notikums būs FIFA prezidenta vēlēšanasTikmēr pirms FIFA Kongresa no 27. līdz 28.maijam Cīrihē notiks arī medicīniskā konference (Medical Conference - angļu val.).
 
Mediju pārstāvjiem vēl līdz š.g. 30.aprīlim ir iespēja pieteikties akreditācijām uz abiem pasākumiem mediju platformā šeit, Latvijas Futbola federāciju informē FIFA. Organizatori arī laicīgi brīdina, ka medijiem būs ierobežots vietu skaits abu pasākumu apmeklējumam klātienē, taču tiešraidē abi pasākumi tiks atspoguļoti arī pasākuma mediju centrā "Hallenstadion Zürich" hallēTikmēr FIFA Kongress pilnībā tiks translēts arī fifa.com mājaslapā.
 

Informācija TV kompānijām

FIFA rīcībā būs pieejami video ieraksti no šī Kongresa ziņu pārraidēm, kā arī uz vietas tiks nodrošināts nepieciešamais serviss ārvalstu TV kompānijām, kas ieradīsies atspoguļot to. Attiecībā uz visām prasībām un papildus jautājumiem TV kompānijas tiek aicinātas sazināties ar epasta MRLaccreditation@fifa.org starpniecību.
 

FIFA Mediju platforma

Tie mediju pārstāvji, kas vēl nav piereģistrējušies FIFA mediju platformai, tiek aicināti to izdarīt šeit.
 
Plašāka informācija pirms FIFA kongresa piejama arī FIFA.com mājaslapā.
 

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā, Latvijas mediju pārstāvji tiek aicināti sazināties ar LFF komunikāciju nodaļu (media@lff.lv).


FOTO - fifa.com

Latvijas Futbola federācija