Otrajā un noslēdzošajā Baltijas kausa izcīņas spēlē Latvijas WU-19 izlase otrdien Lietuvā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Igauniju. Trešdien Lietuva ar 3:2 uzveica Igauniju, un tas nozīmēja, ka turnīrā ar četriem punktiem pirmo vietu ieguva Latvija.

Pēc izcīnītās uzvaras turnīra atklāšanas mačā Latvijas izlase šo spēli uzsāka nemainīgā sākumsastāvā.

Spēles rezultātu 72. minūtē atklāja igaunietes, izmantojot centrējumu uz vārtu priekšu, tomēr jau pēc divām minūtēm līdzsvaru atjaunoja Santa Sanija Vuškāne, esot pirmā pie bumbas pēc stūra sitiena izspēles.

SPĒLES IERAKSTS:

Pirmdien Latvijas futbolistes ar rezultātu 6:0 sagrāva Lietuvu, savukārt trešdien Lietuva ar 3:2 pārspēja igaunietes. Latvijai ar 4 punktiem pirmā vieta, Lietuvai ar trim punktiem otrā, bet Igaunija ar vienu punktu palika trešajā vietā.

Viktors Vicehovskis valstsvienībā bija pulcējis deviņu klubu pārstāves, starp kurām piecas ir ar pieredzi nacionālajā izlasē.

Latvijas izlase šajā vecuma kategorijā triumfēja otro reizi pēc kārtas.

Rudenī Latvijas valstsvienība uzsāks 2022./2023. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru. WU-19 izlases meitenes oktobra sākumā Albānijā B līgas otrajā apakšgrupā mērosies spēkiem ar Rumāniju, Albāniju un Armēniju.