Pēc uzvaras pār Luksemburgu komentāru par spēli un gūtajiem vārtiem sniedza Latvijas izlases pussardze Nelle Treimane. Viņa šajā mačā guva savus pirmos vārtus valstsvienības kreklā.

Cik lielu gandarījumu jūti par uzvaru pār Luksemburgu un saviem uzvaras vārtiem?

- Ļoti lielu! Tādu gandarījumu nebiju izjutusi labu laiciņu. Šis ir tas, kā dēļ strādājām ar komandu. Esmu ļoti, ļoti priecīga.

- Par vārtu guvumu – vai tu plānoji sist tālajā "devītniekā" vai tā vienkārši sanāca?

- Godīgi sakot, treniņos biju pie tā piestrādājusi. Nebiju gaidījusi, ka tieši es sitīšu, bet, piegājusi pie bumbas, sev teicu: "Labi, man ir iespēja." Un es iesitu!

- Visās līdzšinējās spēlēs mums ļoti grūti klājās tieši otrajos puslaikos. Kas bija tas, kas mums palīdzēja šodien nospēlēt labāk, noturēt rezultātu un beigās ļaut gavilēt līdzjutējiem?

- Domāju, ka, pirmkārt, mēs spēlējām "Daugavas" stadionā mājās. Otrkārt, ļoti gribējām šo uzvaru. Un, treškārt, mācījāmies no iepriekšējām kļūdām. Šoreiz spēlējām disciplinēti līdz galam.

- Šodien gandrīz četrsimt līdzjutēju bija stadionā klātienē. Vai sajuti atbalstu un enerģiju?

- Noteikti sajutu! Domāju, arī līdzjutēji sajuta, ka šeit ir spēks, ka jānāk atbalstīt. Un nākamajās spēlēs gaidām vēl vairāk atbalstītāju.

- Kā vispār jūties par spēlēšanu valsts lielākajā stadionā?

- Ļoti patīkami. Viss apmierināja.

- Vai pēc šīs uzvaras un vārtiem vēlies ko pateikt saviem treneriem, komandas biedrenēm?

- Es vēlos pateikt lielu paldies visiem treneriem, kuri ar mani ir strādājuši. Bet īpaši pateicības vārdi ir jāvelta izlases štābam – it īpaši Romānam Kvačovam un Lienei Vācietei. Tas darbs, kas mūsos tika ieguldīts, ir acīmredzams. Paldies viņiem!